Iata ce cauta de fapt persoanele care vor sa isi intemeieze o relatie de iubire. Descoperirea este surprinzatoare!

Iata ce cauta de fapt persoanele care vor sa isi intemeieze o relatie de iubire. Descoperirea este surprinzatoare!
Iata ce cauta de fapt persoanele care vor sa isi intemeieze o relatie de iubire. Descoperirea este surprinzatoare!

Caracterul jucaus al unui posibil partener de viata reprezinta un element mai important decat inteligenta acestuia pentru persoanele singure care se afla in cautarea sufletului pereche, potrivit unui studiu realizat recent de cercetătorii de la Universitatea din Zurich, informeaza dailymail.co.uk.

Persoanele singure urmaresc o serie de calitati atunci cand se decid sa isi caute un partener de viata, iar aceste atribute variaza de la un corp atragator pana la compatibilitatea intelectuala.

Cu toate acestea, potrivit unui studiu recent, caracterul jucaus ocupa un loc de frunte in topul celor mai dezirabile atribute ale unui partener pe termen lung.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Expertii afirma ca simtul umorului este mai important pentru cele mai multe persoane singure aflate in cautarea iubirii

decat existenta unei diplome universitare sau apartenenta la o anumita religie.

Potrivit cercetatorilor de la Universitatea din Zurich, caracterul jucaus al unui posibil partener de viata este considerat o calitate importanta de catre ambele sexe, devansand in topul calitatilor unei persoane caracterul prietenos, inteligenta si simtul umorului.

De asemenea, persoanele jucause considera ca umorul, atitudinea relaxata si creativitatea sunt atribute mai importante decat seriozitatea atunci cand se afla in cautarea unui partener de viata.


Citeste continuarea pe: www.descopera.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies