Iata ce conversatii despre sex trebuie sa aiba fiecare cuplu!

Iata ce conversatii despre sex trebuie sa aiba fiecare cuplu!
Iata ce conversatii despre sex trebuie sa aiba fiecare cuplu!

Conform unui studiu, cuplurile care discuta despre aspectele critice din dormitor au mai multe sanse la o relatie fericita, decat cele care nu comunica. Uite ce discutii trebuie sa ai cu partenerul tau pentru a evita eventuale situatii penibile sau chiar incomode.

Discutia despre limite. Este obligatorie in orice relatie. Este bine sa stii ce ii place sau nu ii place iubitului tau iar el sa afle ce nu te face sa te simti bine, cand vine vorba de experimente sexuale. Vorbiti despre fanteziile voastre dar mai ales despre unde ar trebui sa se opreasca acestea.

Discutia despre disfunctii sau alte probleme. Nu orice femeie poate sa aiba orgasm asa cum si barbatii au uneori probleme legate de erectie.

Oricat discomfort ar creea aceasta discutie, trebuie sa o aveti pentru o viata sexuala sanatoasa. Incercati sa va dati seama  care sunt cauzele acestor probleme.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Discutia despre protectie. Este necesara mai ales la inceputul relatiei. Incercati sa stabiliti care sunt metodele de protectie si contraceptie care vi se potrivesc.

Discutia despre exclusivitate. Nu te gandi ca daca nu deschizi subiectul, lucrurile se vor rezolva de la sine. Spune-i ce asteptari ai de la relatie, ca sa vezi daca si el isi doreste acelasi lucru.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies