Iata ce lucruri ar trebui sa mentionezi cand mergi la un control ginecologic! Sunt extrem de importante pentru sanatatatea ta

Iata ce lucruri ar trebui sa mentionezi cand mergi la un control ginecologic! Sunt extrem de importante pentru sanatatatea ta
Iata ce lucruri ar trebui sa mentionezi cand mergi la un control ginecologic! Sunt extrem de importante pentru sanatatatea ta

Din cand in cand fiecare femeie trebuie sa-si faca analizele de rutina si, mai mult, sa spuna ce lucruri o ingrijoreaza cand vine vorba de sanatatea sistemului reproducator. Asadar, uite ce nu trebuie sa omiti cand mergi la un control ginecologic.

Cati parteneri sexuali ai avut

Aceasta informatie este extrem de importanta pentru sanatatea ta, cu atat mai mult cu cat ai anumite probleme. Nu trebuie sa te temi ca vei fi judecata, ci este important sa te gandesti ca iti vei ajuta doctorul sa puna un diagnostic corect.

Daca ai facut sex neprotejat, macar o data

Foarte multe afectiuni se transmit prin contact sexual neprotejat.

Virusul Papiloma Uman se poate transmite cu usurinta, iar simptomele pot aparea chiar si dupa cativa ani.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Acest virus este un factor care poate duce la aparitia cancerului, motiv pentru care trebuie sa-i specifici doctorului daca ai facut sex neprotejat si ai avut parteneri multipli.

Nu reusesti sa ajungi la orgasm

Incapacitatea de a avea orgasm poate avea la baza o problema medicala.

De aceea, trebuie sa discuti cu medicul tau, intrucat el este in masura sa te indrume ce analize trebuie sa faci.

Ti se intampla sa sangerezi dupa un act sexual


Acest lucru nu este normal, mai ales daca nu te afli in perioada ciclului menstrual. Sangerarile care apar in timpul actului sexual sau dupa pot fi un semn ca ai o leziune la nivelul colului.


Ai dereglari menstruale

Ti-a intarziat menstruatia, insa esti sigura ca nu esti insarcinata? Atunci este necesar sa specifici acest lucru medicului tau, intrucat poti suferi de o problema hormonala.

Ce medicamente iei

Daca urmezi vreun tratament, chit ca este naturist, specifica acest lucru specialistului, mai ales daca te afli la doctor pentru ca iti doresti sa ramai insarcinata.
Medicul trebuie sa fie la curent cu orice lucru care ar putea sa-ti afecteze sanatatea sistemului reproducator.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies