Iata ce obiceiuri au un impact negativ asupra carierei tale! Vezi ce sa nu mai faci!

Iata ce obiceiuri au un impact negativ asupra carierei tale! Vezi ce sa nu mai faci!
Iata ce obiceiuri au un impact negativ asupra carierei tale! Vezi ce sa nu mai faci!

Vrei sa stii ce obiceiuri iti pot pune in pericol statul profesional? Uite despre ce este vorba.

Te concentrezi doar asupra sarcinilor tale- Cateodata este bine sa incerci sa te implici si in alte proiecte, daca se poate, nu doar sa duci la bun sfarsit sarcinile pe care le ai de indeplinit.

Astfel, vei avea un atuu in fata colegilor si vei fi vazuta cu alti ochi de catre angajator.

Nu-ti poti controla emotiile si sentimentele- Chiar daca simti ca la job te simti ca acasa, nu inseamna ca iti poti expune toate sentimentele.



De multe ori este bine sa fii rezervata si obiectiva, nu sentimentala. Asadar, controleaza-ti emotiile in momentele care pot insemna ceva pentru cariera ta.

Iti alegi echipa nepotrivita- Daca te aliezi cu persoane nepotrivite la locul de munca, statutul tau profesional ar putea avea de suferit. Cand alegi sa faci o echipa, ai grija de partea caror colegi te dai.

Ratezi oportunitatile din online-
Pentru o cariera de succes, este important sa fii tot timpul activa in toate mediile posibile.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Internetul este o sursa inepuizabila de oportunitati. Trebuie doar sa stii sa le cauti si sa accepti oferte favorabile in momente potrivite.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies