Iata ce trebuie sa faca un barbat  pentru a cuceri o femeie de la prima intalnire!

Iata ce trebuie sa faca un barbat  pentru a cuceri o femeie de la prima intalnire!
Iata ce trebuie sa faca un barbat  pentru a cuceri o femeie de la prima intalnire!

Nu trebuie sa fi bogat sau sa arati precum George Clooney pentru a impresiona o femeie.

Match.com, cel mai mare site de intalniri din lume, a trecut in revista cateva sfaturi pentru o prima intalnire reusita.

Spune-i intr-un mod deosebit cat de bine arata „Am descoperit ca femeilor le place sa fie complimentate de modul cum arata. De obicei aleg un detaliu si il complimentez. Incerc sa fiu original, in loc sa spun ceva des intalnit pentru a impresiona. In loc sa spui ceva general, precum «Arati bine», ii poti spune «Imi plac cizmele tale.

Iti fac picioarele sa arate fabulos». Femeile sunt incantate pentru ca le ofer astfel de atentie si apreciaza de fiecare data“. Thom, 37 de ani, actor, Manhattan Beach.

Fii spontan „Un lucru pe care femeile il apreciaza mereu este ca sunt spontan. De exemplu, daca sunt la prima intalnire, iar partenera mea spune ca obisnuia sa joace bowling in copilarie, eu ii propun imediat sa mergem la bowling.
Sau daca este iarna, o duc pe malul marii, doar sa privim apa. Cred ca unei femei ii place barbatul care nu se teme sa reactioneze spontan“. Brian, 39 de ani, managerul unui post de radio, Boston.

Las-o sa vorbeasca despre ea cat doreste „Multor oameni le place sa vorbesca despre sine, asa ca atunci cand intalnesc o femeie de care sunt interesat, pun doar intrebari si o las pe ea sa vorbeasca mai mult.

Astfel, nu doar o fac pe ea fericita, ci este si un fel de a o cunoaste. De obicei o intreb de copilaria ei, unde lucreaza si care sunt planurile ei de viitor. Femeile sunt atrase de mine pentru ca le este clar ca nu sunt atras doar de felul cum arata“. Danny, 34 de ani, absolvent, Pittsburgh.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Bazeaza-te pe farmec, dar intr-un mod amuzant si relaxant „Eu am mai multe intalniri decat prietenii mei, pentru ca

flirtez foarte mult. Cred ca intalnirile ar trebui sa fie ceva distractiv. Deci nu-mi este frica sa abordez o femeie, dar inainte de toate ii spun: „promite-mi ca pot sa te abordez si a doua oara daca nu-mi iese din prima. Pot sa spun ca metoda mea de abordare chiar functioneaza“. Tom, 42 de ani, arhitect, Chicago.

Planuieste o intalnire neasteptata, dar distractiva „De fiecare data cand ies cu o femeie pentru prima data incerc sa-i ofer o intalnire diferita, ceva care sa-i arate ca sunt spontan, genul de tip care este gata pentru orice.

Ma intimideaza cinele obisnuite sau vizionarea unui film, asa ca prefer ceva mai diferit, dar placut. Nu pot spune ca este mereu usor sau ieftin, dar este o provocare creativa in care vin cu ceva romantic si memorabil. Am aranjat o sesiune culinara la mine acasa cu un bucatar al unuia dintre restaurantele mele preferate, o sedinta de masaj pentru doi pe acoperisul unui bloc si odata am plimbat o femeie deasupra orasului cu elicopterul.
Am vrut ca ea sa stie ca se va distra daca se va intalni cu mine in continuare. Acesta strategie inca functioneaza“. Michael, 33 de ani, specialist in marketing, New York.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Pastreaza

un contact vizual profund „Cand sunt cu o femeie, chiar daca vorbesc, dansez sau mananc cu ea, incerc sa pastrez cat mai mult contactul vizual. Nu intr-un fel inspaimantator, ci intr-un fel care transmite ceva: sunt atent la tine si sunt interesat de tine cu adevarat. Ceea ce vrei sa-i transmiti este ca ii acorzi atentie numai ei. Nimic nu face o femeie mai nesigura decat un barbat care se uita pe pereti“. Oliver, 33 de ani, avocat, Hartford.
Citeste continuarea pe: www.adevarul.ro





Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies