Iata cea mai buna solutie pentru a scapa de petele maronii de pe fata! Vezi ce trebuie sa faci!  

Iata cea mai buna solutie pentru a scapa de petele maronii de pe fata! Vezi ce trebuie sa faci!  
Iata cea mai buna solutie pentru a scapa de petele maronii de pe fata! Vezi ce trebuie sa faci!  

Pete brune cauzate de soare, de varsta, de sarcina, pete maronii, pistrui, culoare neuniforma a tenului sau, intr-un cuvant, hiperpigmentare.

Expunerea la soare este principala cauza a petelor brune si afecteaza in 90% din cazuri femeile, fara sa tina cont de varsta, astfel ca poate aparea chiar si la 20 de ani.

Dupa un anotimp plin de soare, tot mai multe femei se plang de aceasta problema la nivelul tenului, care este dificil de tratat in lipsa unei formule dermatologice specifice. Totodata, intre 50 si 75% dintre viitoarele mamici sunt predispuse la melasma.

Inesteticele pete brune apar cel mai adesea pe frunte si obraji, deasupra buzelor, pe nas si umeri.

Special pentru combaterea hiperpigmentarii, expertul in problemele pielii MagnifiqueSkin prezinta programul dermato-cosmetic format din 2 etape simple, non-invazive, pe care le poti folosi si acasa pentru tratarea eficienta a petelor pigmentare:

Pasul 1: Crema DepiWhite Advanced

Pasul 2: Masca DepiWhite.

Programul are rezultate rapide (dupa primele 15 zile) datorita unei combinatii unice de ingrediente active in formula sa, care are la baza expertiza stiintifica a Laboratoarelor ACM din Franta, tara de origine a dermato-cosmeticelor. Cele doua produse Depiwhite folosite in acelasi timp pentru tratament actioneaza in profunzime pentru corectarea tenului, redarea unei culori uniforme si a luminozitatii, cu efecte pe termen lung. Formula activa lucreaza si pentru prevenirea instalarii altor pete.

Rezultatele rapide se datoreaza combinatiei inovatoare a 2 ingrediente active:

Esterii de acizi alfa hidroxi (AHA), care accelereaza regenerarea celulara si usureaza penetrarea ingredientelor active.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Antipolonul, un senzor al melaninei care absoarbe rapid melanina din straturile epidermei, cu rezultate vizibile incepand cu a 2-a saptamana.

Secretul inovatiei din spatele actiunii rapide Ingredientele care actioneaza in interior lucreaza direct la nivelul melanocitelor, celulele responsabile cu schimbarea culorii pielii si care produc melanina.

In plus, pentru a potenta actiunea penetranta a ingredientelor active, acestea au fost dizolvate in glicerina, concept numit „glicerina activa”.

Ingredientele active care lucreaza in profunzimea dermei sunt:

Acidul kojic in concentratie de 2%, inhiba procesul de colorare a pigmentilor;

Vitamina C in concentratie 2%, reduce activitatea tirozinaza a actiunii antioxidante;

3 extracte vegetale in concentratie de 2% (arbutina, luteolina, patrunjel), care inhiba eficient productia de melanina;

Vitamina B3 in concentratie de 1%, care inhiba pigmentarea si are efect calmant.

Mod de aplicare

Crema DepiWhite Advanced:

- se aplica local, doar pe suprafata petelor, seara. In faza de atac se aplica o data pe zi, in faza de intretinere de 2-3 ori pe saptamana, intre 2-6 luni.

Masca DepiWhite:

- se aplica in strat subtire pe zonele afectate si dupa 30 de minute, dupa ce s-a uscat, se indeparteaza dintr-o singura miscare.

Se foloseste de 2-3 ori pe saptamana in faza de atac si o data pe saptamana in faza de intretinere, dar nu mai mult de 6 luni.

Preturi:

Depiwhite Crema Advanced, 40 ML – 87 RON

Depiwhite Masca, 40 ML – 94 RON

Produsele DepiWhite sunt disponibile doar in farmacii.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies