Iata cum au reusit unele vedete sa renunte la fumat!

Iata cum au reusit unele vedete sa renunte la fumat!
Iata cum au reusit unele vedete sa renunte la fumat!

Daca ai probleme si nu gasesti motivatia in a te lasa de fumat, poate experientele altor oameni te pot ajuta.

Vedetele de la Hollywood impartasesc povestile lor despre cum au reusit sa se lase de fumat

Ben Affleck- Ironic, rolul lui in Smokin’ Aces l-a facut sa se lase de fumat. El a dat un interviu in care a spus: “Toata saptamana cat am filmat, am fumat vreo 5 pachete pe zi. Cand filmarile s-au terminat eram atat de satul de fumat incat nu am mai vrut sa mai fac asta asa ca am renuntat”

Ewan McGregor- Starul din “Angels&Demons” s-a lasat de fumat in 2009.

Intr-un interviu, McGregor a admis ca a apelat la ajutorul unui specialist in hipnoza pentru a se lasa. “Ce conteaza cel mai mult este ca in orice provocare – fie ca vrei sa slabesti, sa te lasi de fumat sau alcool este puterea de a cere ajutorul si de a spune nu! Vocea din capul tau care spune aleg sa nu mai fac asta, este cea care face diferenta dintre a nu te schimba si de a te schimba si a ramane asa”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Whoopi

Goldberg- Starul a anuntat pe Twiteer ca vrea sa se lase de fumat. De atunci, Goldeberg a tinut discursuri motivationale despre fumat si a devenit imaginea unei aplicatii anti-fumat.

Jennifer Aniston- Dupa ce a fost fumatoare pentru ani de zile, Jennifer Aniston s-a lasat de fumat si a castigat cateva kilograme in plus. Ca sa isi redobandeasca silueta, vedeta a facut exercitii. “Recent m-am lasat de fumat si pui cateva kilograme pe tine.

Este o mare diferenta, in special daca nu ai 20 de ani”

Barack Obama- Presedintele Statelor Unite a ales sa nu mai fumeze deaorece in campania din 2008 a fost promovat de sotia sa ca fiind nefumator de aproape 1 an. Intr-una dintre intalnirile cu ministrii acesta a fost prins cand ii spunea unuia dintre ei ca s-a lasat de fumat din cauza sotiei lui.

Acesta a recunoscut apoi cu un zambet larg pe fata “Pentru ca imi este frica de ea!”

Gwyneth Paltrow- Ea obisnuia sa fumeze aproape 2 pachete pe zi insa a renuntat cand a aflat ca era insarcinata cu prima ei fiica. “Singura mea placere vinovata este o tigara sambata seara ”

Ashton Kutcher- El spune ca a renuntat la fumat citind cartea lui Allen Carr, care  te ghideaza, iar in timp ce citesti cartea poti sa si fumezi, iar la sfarsit, pe ultima pagina scris – Acum,

renunta! si a renuntat! Pur si simplu
Afla mai multe pe: www.doctorulzilei.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies