Iata cum poti face periuta de dinti din telina! Rezultatul: un zambet sanatos

Iata cum poti face periuta de dinti din telina! Rezultatul: un zambet sanatos
Iata cum poti face periuta de dinti din telina! Rezultatul: un zambet sanatos

Faptul ca nu veti periuta de dinti cu voi atunci cand este cazul poate fi o problema.

 

Statiscile arata ca romanii nu sunt fruntasii Europei in ceea ce priveste igiena dentara sau folosirea periutei si a pastei de dinti. Motivele pot fi multiple, scuzele, de asemenea, insa solutii exista si sunt la indemana. Zambetul sanatos reprezinta, fara indoiala, o carte de vizita pentru un om de succes, si pe langa increderea pe care ti-o da un zambet frumos, sanatatea este de departe cel mai important aspect din viata noastra.
Prezentatoarea emisiunii ”Numai de bine” si a stirilor de weekend de la Antena 3, Ela Craciun a aflat de la medicul dentist Dr. Taner Chemal cum putem obtine un zambet sanatos folosind remedii naturale.
”Telina reprezinta „periuta de dinti naturala” gratie structurii fibroase ale acestei legume. Particulele alimentare sunt literalmente indepartate de pe dinti in timp ce mestecam telina cruda.
În plus, masticarea prelungita stimuleaza secretia de saliva, neutralizandu-se astfel ph-ul acid din gura”., explica Dr. Chemal.
Nu uitati ca orice problema stomatologica se poate rezolva cu ajutorul tehnicilor avangardiste si a tehnologiei de ultima ora. Aveti grija de sanatatea dintilor dvs pentru un zambet de succes.
Mai multe detalii aici: http://www.elacraciun.ro/telina-cea-mai-eficienta-periuta-de-dinti/.
De la inceputul lunii martie, Ela Craciun a devenit prezentatoarea emisiunii ”Numai de bine” difuzata in fiecare duminica de la 09.30
pe Antena 3. Ela continua sa fie prezentatoarea stirilor matinale din weekend de la Antena 3 si ambasador al campaniei ”Vreau sa fiu demn”, un proiect special initiat de Fundatia Mereu Aproape. Începand din aprilie, Ela este prezenta si in blogosfera romaneasca. Pentru o incursiune pe blogul Ela Craciun, cititorii trebuie sa acceseze linkul urmator: www.elacraciun.ro.

Statiscile arata ca romanii nu sunt fruntasii Europei in ceea ce priveste igiena dentara sau folosirea periutei si a pastei de dinti.

Motivele pot fi multiple, scuzele, de asemenea, insa solutii exista si sunt la indemana. Zambetul sanatos reprezinta, fara indoiala, o carte de vizita pentru un om de succes, si pe langa increderea pe care ti-o da un zambet frumos, sanatatea este de departe cel mai important aspect din viata noastra.

Prezentatoarea emisiunii ”Numai de bine” si a stirilor de weekend de la Antena 3, Ela Craciun a aflat de la medicul dentist Dr.
Taner Chemal cum putem obtine un zambet sanatos folosind remedii naturale. 

Telina reprezinta „periuta de dinti naturala” gratie structurii fibroase ale acestei legume. Particulele alimentare sunt literalmente indepartate de pe dinti in timp ce mestecam telina cruda. În plus, masticarea prelungita stimuleaza secretia de saliva, neutralizandu-se astfel ph-ul acid din gura ”., explica Dr. Chemal.

Nu uitati ca orice problema stomatologica se poate rezolva cu ajutorul tehnicilor avangardiste si a tehnologiei de ultima ora.
Aveti grija de sanatatea dintilor dvs pentru un zambet de succes.

Mai multe detalii aici: http://www.elacraciun.ro/telina-cea-mai-eficienta-periuta-de-dinti/.

De la inceputul lunii martie, Ela Craciun a devenit prezentatoarea emisiunii ”Numai de bine” difuzata in fiecare duminica de la 09.30 pe Antena 3. Ela continua sa fie prezentatoarea stirilor matinale din weekend de la Antena 3 si ambasador al campaniei ”Vreau sa fiu demn”, un proiect special initiat de Fundatia Mereu Aproape.
Începand din aprilie, Ela este prezenta si in blogosfera romaneasca. Pentru o incursiune pe blogul Ela Craciun, cititorii trebuie sa acceseze linkul urmator: www.elacraciun.ro.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies