Iata cum poti sa fii in forma maxima pentru vacanta de vara! Uite ce trebuie sa faci

Iata cum poti sa fii in forma maxima pentru vacanta de vara! Uite ce trebuie sa faci
Iata cum poti sa fii in forma maxima pentru vacanta de vara! Uite ce trebuie sa faci

Vara este sezonul vacantelor la mare si al distractiei. Din acest motiv trebuie sa aratam foarte bine. Uite ce poti face pentru a fi in forma maxima cand mergi in vacanta.

Planul care iti aduce succesul

Pentru a obtine rezultate trebuie sa pui la cale un plan pe care sa il respecti cu rigurozitate. Daca faci lucruile spontan, eforturile tale vor fi in zadar. Planifica-ti fiecare saptamana in ceea ce priveste dieta si miscarea.

Fa sport cat mai des

Odata ce te-ai hotarat sa dai cateva kilograme jos trebuie sa faci miscare macar 5 zile pe saptamana.

Trebuie sa ai in vedere ca nu mai este asa mult timp pana la vacanta mult asteptata, asa ca trebuie sa tragi tare. Fie ca alergi in parc sau mergi la sala, miscarea trebuie sa faca parte din rutina ta zilnica.

Scapa de mancarea nesanatoasa din casa

Daca ai in camara sau in dulapuri dulciuri, biscuiti sau ciocolata, vei fi tentata sa gusti macar cate putin din fiecare.

Arunca-le pe toate si aprovizioneaza-te cu gustari sanatoase ca seminte, nuci sau fructe.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Schimba-ti dieta zilnica

Daca vrei sa slabesti trebuie sa iti schimbi alimentatia. Programeaza o sesiune de shopping in care sa te aprovizionezi cu mancare sanatoasa.

Verifica-ti greutatea la sfarsitul fiecarei saptamani.

Daca respecti planul de bataie nu ai cum sa nu vezi rezultate! Iar daca observi ca pe cantar situatia este imbucuratoare vei fi si mai motivata sa continui programul.

Cumpara-ti costumul de baie

Pentru a fi stimulata sa te tii de programul riguros este bine sa ai o motivatie iar aceasta este costumul de baie pe care il vei purta la plaja.

 

Sursa  en.amerikanki.com

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies