Iata cum rezolvi problemele de sanatate jenante!

Iata cum rezolvi problemele de sanatate jenante!
Iata cum rezolvi problemele de sanatate jenante!

Excesul de par in anumite zone, pierderea lui in altele, bataturile, roseata in obraji, buzele uscate sunt neplaceri frecvente, care au insa si tratamente nu tocmai complicate.

Pilozitatea excesiva intre sprancene, deasupra buzei de sus sau pe barbie poate fi, uneori, semnul unei afectiuni precum sindromul ovarelor polichistice.
Cel mai adesea insa, e vorba doar de mostenirea genetica.
Pensatul, folosirea regulata a unei creme depilatoare, dar si interventiile cu laser sau electroliza sunt solutii pe termen lung.

Roseata din obraji iti da de gol starea interioara, dar cand petele rosiatice apar din senin pe barbie, obraji sau frunte, ele prevestesc rozaceea.

Aceasta e o afectiune cronica a pielii si se trateaza cu medicamente sau cu lotiuni.
Daca puseurile de roseata sunt insotite si de palpitatii ale inimii in preajma unui grup de persoane, inseamna ca suferiti de anxietate.

Albirea prematura a parului. Daca inca n-ai implinit 40 de ani si ti-au aparut deja primele fire albe de par, poate fi vorba de o tulburare de pigment sau de o boala a tiroidei.
In cele mai multe situatii, genele sunt raspunzatoare pentru albirea prematura.

Transpiratia are rolul de a ne racori corpul. Totusi, cand e secretata in abundenta, indica hipertiroidie, o boala extrem de incomoda, care poate fi combatuta cu ajutorul antipersiprantelor, a pastilelor sau a injectiilor cu botox, care blocheaza glandele sudoripare.

Pierderea rapida a parului este des intalnita si in randul femeilor.
Pana la varsta de 40 de ani, aproape jumatate dintre femei isi pierd o cantitate considerabila din podoaba capilara. De vina ar putea fi dezechilibrele hormonale, tiroida, sarcina sau anumite medicamente.
Tratamentul consta in administrarea unor substante care stimuleaza cresterea firului de par sau cu pastile destinate problemelor hormonale.

Buze uscate Din cauza aerului uscat si a deshidratarii, buzele ajung sa prezinte mici crapaturi la suprafata pielii, iar acest lucru le face sensibile si inestetice.

Pentru a-si recapata sanatatea, trebuie sa evitati umezirea buzelor cu saliva si sa folositi un balsam hidratant cu gel petrolier, ulei de ricin sau unt de shea, care sa aiba si un factor ridicat de protectie solara.
Sursa: www.doctorulzilei.ro

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies