Iata de ce este bine sa consumi shake-uri naturale, preparate in casa! Vezi ce beneficii au asupra corpului!

Iata de ce este bine sa consumi shake-uri naturale, preparate in casa! Vezi ce beneficii au asupra corpului!
Iata de ce este bine sa consumi shake-uri naturale, preparate in casa! Vezi ce beneficii au asupra corpului!

Pe langa faptul ca sunt gustoase, shake-urile sunt un izvor de sanatate, daca le prepari din ingrediente naturale si proaspete. Iata care sunt beneficiile lor!

Iti ofera fibre, substante nutritive si apa- Shake-urile sunt o modalitate simpla de a-ti asigura cantitatile necare de apa, substante naturale si fibre.

Pe langa fructe si legume, poti folosi la prepararea shake-ului o pudra proteica de calitate si lapte de migdale sau de cocos. Bea-l dimineata ca sa te hidratezi si sa te mentii energica pe tot parcursul zilei.

Ajuta la o mai buna digestie a alimentelor- Resturile care nu au fost digerate de corp sunt eliminate mult mai repede daca bei un shake.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cu alte cuvinte, aceasta bautura nu permite transformarea alimentelor in toxine si, in plus, le elimina pe cele deja existente.

Grabeste procesul de slabire- Intrucat ajuta la o mai buna digestie, shake-urile te pot ajuta sa slabesti sanatos si sa obtii rezultate vizibile mai repede.

In plus, shake-urile sunt detoxifiante naturale, cresc nivelul de energie si mentin senzatia de satietate mai mult timp.

Cum sa faci un shake gustos si sanatos? In primul rand ai nevoie de apa si lapte de migdale sau de cocos. Apoi, poti adauga unt de arahide, avocado, pudra proteica, mango, fructe de padure si Stevia.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies