Daca si tu toci verdeturile cu cutitul, trebuie sa stii ca exista o modalitate mult mai sanatoasa prin care poti face asta.
"Astazi iti prezint un sfat facil de urmat la tine in gospodarie… unul de la bunica strigare.
Ea m-a invata ca – in mod ideal- verdeturile n-ar trebui nicicand tocate, ci pur si simplu rupte intre degete.
In felul acesta, evitand contactul cu metalul… legenda spune ca zarzavaturile isi vor pastra mult mai bine vitaminele, dar si restul proprietatilor.
Mai mult decat atat, am observat ca in ultima vreme fel de fel de bucatari de calibru pun si ei in practica recomandarea cea straveche, inclusiv in cadrul unor aparitii televizate.
Cu alte cuvinte, s-ar putea dovedi util sa incerci si tu sa frangi cu mainile goale frunzele de salata, loboda, patrunjel, leustean, marar, stevie ori spanac.".
Sursa: AndreeaPatrascu.ro
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro