Iata de ce sunt atrasi barbatii de femei care seamana cu mamele lor!

Iata de ce sunt atrasi barbatii de femei care seamana cu mamele lor!
Iata de ce sunt atrasi barbatii de femei care seamana cu mamele lor!

Cercetatorii din Finlanda au facut o descoperire uimitoare legata de felul in care ne alegem partenerul de viata.

Oamenii de stiinta finlandezi au comparat trasaturile fetelor sotilor participantilor la studiu cu cele ale parintilor acestora. Asa au ajuns la concluzia ca sotii femeilor nu semanau deloc cu tatii acestora, in timp ce barbatii tind sa ajunga sa formeze un cuplu cu femei care semanau semnificativ cu mamele lor.

Nu este nimic nenatural in atractia barbatilor fata de femei care seamana cu mamele lor, spune Urszula Marcinkowska, psiholog la Universitatea din Turku.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Evolutia si selectia naturala au fost cele care au programat oamenii sa caute parteneri care provin de acelasi grup de specie ca ei, explica psihologul. Avand in vedere ca primul si cel mai apropiat contact pe care il au barbatii este cel cu mamele lor, acestea devin sabloanele care ii ghideaza pe ei in cautarea unei partenere de viata.

Tatii, indiferent de cat de implicati sunt in viata fetelor lor, pur si simplu nu reusesc sa isi lase amprenta asupra acestora intr-un mod similar, asa ca fiicele nu cauta in viitorii parteneri de viata trasaturi pe care sa le recunoasca de la parintele lor.
Citeste continuarea pe: www.descopera.ro



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies