Iată dieta Oanei Sârbu! La 51 de ani are silueta de la 20

Iată dieta Oanei Sârbu! La 51 de ani are silueta de la 20
Iată dieta Oanei Sârbu! La 51 de ani are silueta de la 20

Ajunsa la 51 de ani, Oana Sarbu continua sa isi sfideze varsta.

Ajunsa la 51 de ani, Oana Sarbu continua sa isi sfideze varsta. Cu disciplina, sport si renuntand la carne, artista a reusit sa se mentina la aceeasi greutate corporala.

Oana Sarbu a ramas in amintirea multora dintre noi, eleva din seria filmelor “Liceenii”. Desi au trecut 3 decenii de la realizarea primului film de succes, Oana Sarbu a reusit sa-si pastreze silueta frumoasa si mina de om linistit si impacat pe deplin cu viata sa.

Citeste si: Ed Sheeran a slăbit 25 de kilograme. A renunţat la un singur viciu

Citeste si: Andreea Marin, schimbare radicală de look! Vedeta s-a făcut blondă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Dana Roba a slăbit peste 12 de kilograme cu dieta Oanei Turcu, fără sport şi fără înfometare. Află ce a făcut pas cu pas

Inceputul a fost mai dificil, dar dupa ce si-a impus un stil de viata sanatos din care a exclus noptile nedormite, carnea si fainoasele si a inclus sportul, totul a mers din inertie.

“Mai pun 2-3 kilograme in plus, le mai dau jos. Am noroc cu parintii mei care sunt subtirei. Cred ca asta conteaza foarte mult, sa ai o gena buna.

In plus, sunt disciplinata. Nu fac excese culinare, dorm bine si duc o viata echilibrata, lucru care conteaza. Fireste ca fac si sport, ma duc la sala, la masaj, yoga. Mai nou, merg la sala la Dinamo si mai trag de fiare, o data de doua ori pe saptamana. In rest, am grija ce mananc. E important”, a declarat Oana Sarbu pentru Kfetele.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ed Sheeran a slăbit 25 de kilograme. A renunţat la un singur viciu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies