Iata o „arma” eficienta in lupta contra caderii parului! Uite ce produs de ingrijire sa folosesti!

Iata o „arma” eficienta in lupta contra caderii parului! Uite ce produs de ingrijire sa folosesti!
Iata o „arma” eficienta in lupta contra caderii parului! Uite ce produs de ingrijire sa folosesti!

Vara, podoaba capilara este agresata de razele UV, apa sarata sau cea cu clor din piscine. Si nici sezonul care urmeaza nu este unul prietenos cu parul, toamna fiind recunoscuta ca perioada in care ne cad cele mai multe fire de par.

Tocmai pentru a veni in intampinarea nevoilor unui par fragil si vulnerabil la actiune mediului extern, MagnifiqueSkin aduce Novophane Sampon energizant cu un complex de 6 vitamine pentru parul fragil, obosit, lipsit de stralucire, cu tendinte de cadere.

Protejeaza si reface parul dupa expunerea la razele UV, are efect antistatic si aduce un cocktail de vitamine pentru stimularea si fortifierea parului si scalpului.

Cum spre sfarsitul verii parul intra in perioada de regresie (nu mai creste si incepe sa cada), toamna trebuie sa ii oferim toate conditiile necesare pentru a-i stimula regenerarea si a-l fortifia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De aceea, Novophane sampon energizant contine vitamina C (pentru refacerea unor foliculi sanatosi), vitamina B3 (pentru a stimula circulatia sangelui la nivelul scalpului), vitaminele B6 si H (pentru a stimula cresterea parului si oxigenarea firului), vitamina E cu efect antioxidant si B5 pentru a-l hidrata si a-l reface dupa concediul din vara.

Novophane sampon energizant este disponibil in farmacii in varianta de 200 ml la 33 lei.

Poate fi folosit ca sampon de uz frecvent.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies