Iata semnele care iti arata ca relatia ta sentimentala este in pericol!

Iata semnele care iti arata ca relatia ta sentimentala este in pericol!
Iata semnele care iti arata ca relatia ta sentimentala este in pericol!

Inselatul este un semn cert ca ai probleme in viata de cuplu, insa exista si alte lucruri care anunta ca relatia ta cu partenerul incepe sa se deterioreze.

Relatia voastra nu mai este o prioritate- Atat tu, cat si partenerul tau aveti activitati separate majoritatea timpului? Atunci inseamna ca nu mai luati in calcul responsabilitatile necesare unei relatii sanatoase.

Te astepti ca partenerul tau sa-ti satisfaca toate dorintele- Intr-o relatie trebuie sa existe reciprocitate, iar atunci cand unul dintre parteneri are asteptari nerealiste din partea celuilalt, viata de cuplu se poate degrada usor, usor.



Nu va mai certati
- Cu toate ca certurile constante nu sunt sanatoase, nici lipsa acestora nu fac relatia mai frumoasa si mai solida. Daca nu mai aveti niciun subiect pe urma caruia sa va expuneti punctele de vedere, inseamna ca relatia de cuplu nu mai reprezinta un interes atat de mare pentru voi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies