Iata topul celor mai bine imbracate personaje din serialele TV! Care este preferatul tau?

Iata topul celor mai bine imbracate personaje din serialele TV! Care este preferatul tau?
Iata topul celor mai bine imbracate personaje din serialele TV! Care este preferatul tau?

Costumele si imbracamintea contribuie la succesul unui film sau a unui serial. Iata care sunt cele mai bine imbracate personaje din seriale!

Hanna Marin (Ashley Benson) din “Pretty Little Liars”

Hanna Marin (Ashley Benson) din “Pretty Little Liars”
Toate personajele din serial sunt trendy insa cum personajul mai sus mentionat este obsedat de moda, a fost aleasa sa reprezinte intregul serial. Designerul show-ului, Mandi Line, spune ca fetele sunt imbricate atat de extravagant pentru ca nimeni nu vrea sa vada liceeni in blugi si un tricou.
Barney Stinson (Neil Patrick Harris) din “How I met Your Mother”
Desi serialul s-a terminat, Barney Stinson merita sa fie mentionat. Cei care au urmarit serialul stiu cu siguranta de obsesia personajului pentru costume.  Designerul de costume al serialului, Reiko Kurumada, a ales pentru Barney costume Dolce and Gabbana, Prada sau YSL.
Kalinda Sharma (Archie Panjabi) din “The Good Wife”
Detectivul particular are un stil personal bine conturat al femeii fatale.
 Aceasta poarta cizme, fuste si jachete din piele.
Victoria Grayson (Madeleine Stowe) din “Revenge”
In vreme ce majoritatea personajelor feminine din serial sunt extraordinar de bine imbricate, Victoria castiga detasat la acest capitol. Outfiturile acesteia exprima cel mai bine stereotipul oamenilor din inalta clasa sociala.
Olivia Pope (Kerry Washington) din “Scandal”
Stilul Oliviei este curat si elegant. Poarta tinute monochrome in special nuante de alb si crem.
Margaery Tyrell (Natalie Dormer) din “Game of Thrones”
Costumele personajului interpretat de Natalie Dormer sunt spectaculoase. Acestea au accente modern, decoltee generoase si linii indraznete.
Sursa  www.therichest.co

Toate personajele din serial sunt trendy insa cum personajul mai sus mentionat este obsedat de moda, a fost aleas sa reprezinte intregul serial. Designerul show-ului, Mandi Line, spune ca fetele sunt imbracate atat de extravagant pentru ca nimeni nu vrea sa vada liceeni in blugi si un tricou.

Barney Stinson (Neil Patrick Harris) din “How I met Your Mother"

Desi serialul s-a terminat, Barney Stinson merita sa fie mentionat. Cei care au urmarit serialul stiu cu siguranta de obsesia personajului pentru costume.  Designerul serialului, Reiko Kurumada, a ales pentru Barney costume Dolce and Gabbana, Prada sau YSL.

Kalinda Sharma (Archie Panjabi) din “The Good Wife”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Detectivul

particular are un stil personal bine conturat al femeii fatale.  Aceasta poarta cizme, fuste si jachete din piele.

Victoria Grayson (Madeleine Stowe) din “Revenge”

In vreme ce majoritatea personajelor feminine din serial sunt extraordinar de bine imbracate, Victoria castiga detasat la acest capitol. Outfiturile acesteia exprima cel mai bine stereotipul oamenilor din inalta clasa sociala.

Olivia Pope (Kerry Washington) din “Scandal”

Stilul Oliviei este curat si elegant.

Poarta tinute monocrome in special nuante de alb si crem.

Margaery Tyrell (Natalie Dormer) din “Game of Thrones”

Costumele personajului interpretat de Natalie Dormer sunt spectaculoase. Acestea au accente moderne, decoltee generoase si linii indraznete.

Sursa  www.therichest.com

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum a fost copilăria lui Laurențiu Reghecampf și cine l-a făcut să meargă pe drumul sportului? “A fost cel care m-a împins foarte tare să fac fotbal.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies