Idei de cadouri pentru aceasta toamnă

Idei de cadouri pentru aceasta toamnă
Idei de cadouri pentru aceasta toamnă

Probabil că ai vreo prietenă sau un prieten care este născut toamna şi te găseşti în situaţia “Ce cadou să-i cumpăr?” Uneori eşti mai inspirat alteori ai nevoie de zile întregi să te gândeşti la ceva util şi care să-i placă! Toamna asta ne-am gândit să-ţi aducem câteva propuneri de cadou care să te inspire şi să te facă să petreci mai puţin timp cautând. Ideile de cadou pe care le aducem toamna asta se referă la aparatele de tuns pentru bărbaţi şi plăci de pă r pentru femei.

Un aparat de îngrijire personală nu ar trebui să lipsească din sertarul unui bărbat sau a unei femei, aşa că suntem siguri că gestul dumneavoastră va fi apreciat.

În prezent pe piaţă se găsesc numeroase variante de aparate de tuns care oferă funcţionalităţi multiple precum şi accesorii variate care pot fi utilizate atât pentru tuns cât şi pentru bărbierit. Preţurile acestora variază de la câteva sute de lei până la 1000 lei, de cele mai multe ori specificaţiile sunt asemănătoare, diferenţa făcând-o calitatea materialelor folosite.

Principiul de funcţionare al acestor aparate este destul de simplu, aparatul este dotat cu un motor care acţionează lama de tuns, alegerea unei maşini de tuns făcându-se de cele mai mult ori în funcţie de numărul accesoriilor incluse.


Trebuie să ai în vedere că aparatele de tuns pot fi de mai multe tipuri: cu acumulator, pe baterie sau în reţea (fir conectat la o sursă de curent electric), au mai multe trepte de tăiere( de la 3 până la 10),

cu lungimi minime de tăiere cuprinse între 0.5 mm şi 3 mm, cu perioade de autonomie care variază de la 30 min până la 90 min.


Venim în ajutorul tău cu 2 idei de cadou pentru care vei avea nevoie de un buget rezonabil. Primul propunere este aparatul de tuns Remington Colour Cut HC5035, în reţea. Cu ajutorul acestuia tunsul devine mai uşor şi distractiv.

De ce? Pe lângă faptul că este un aparat de tuns de înaltă calitate, acesta vine la pachet cu 9 piepteni coloraţi de dimensiuni între 0.5- 2 mm. Oricare ar fi lungimea de tuns dorită de tine, nu trebuie decât să se aleagă culoarea dorită şi gata.

Este mai degrabă un set de familie, cu 16 accesorii pentru stilul dorit de tine. Setul conţine o perie de curăţat, foarfecă, pieptăn şi o perie de gât pentru curăţare, totul pentru un tuns profesionist.


A doua propunere este aparatul multifuncţional Philips Series 7000 MG7720/15 considerat unul din cele mai performante aparate de ras şi tuns existente pe piaţă. Cele 14 instrumente de tuns îţi permit să-ţi creezi un stil unic, iar lamele DualCut şi mânerul din cauciuc antialunecare îţi promit cele mai bune rezultate. Este un aparat multifuncţional care îşi permite să-ţi razi părul de pe faţă, corp şi cap.

Durata de funcţionare ajunge până la 120 minute, fără fir de încărcare, putând fi utilizat cu uşurinţă sub duş.


Plăcile pentru îndreptat părul


Placa pentru îndreptat părul este un accesoriu indispensabil pentru orice femeie în momentul în care doreşte să-şi potolească părul rebel sau să confere un aspect îngrijit acestuia. Plăcile de îndreptat părul au forme similare, diferenţa făcând-o detalii minore care de cele mai multe ori impun şi preţul.

Pentru început trebuie să ştii că există mai multe tipuri de plăci de păr: de îndreptare, creponare şi ondulare. Acestea pot avea înveliş din ceramică, keratină, turmalină sau titan şi perioadă de încălzire diferită (de la 10 la 90 secunde).


Placa de îndreptat părul trebuie aleasă în funcţie de tipul de păr şi timpul pe care eşti dispusă să-l aloci acestei activităţi. Pe lângă plăcile de îndreptat părul, există şi perii de îndreptat părul, însă diferenţa apare prin faptul că periile sunt mai potrivite pentru părul subţire şi normal, în timp ce plăcile de păr sunt mai potrivite pentru părul mai gros sau creţ.


O propunere pentru un cadou reuşit este placa de îndreptat părul Remington S3500, cu înveliş ceramic antistatic care oferă mai multă protecţie. Este o placă cu o durată de încălzire destul de rapidă, ajunge în 15 secunde la 230 ºC, cu control asupra temperaturii şi oprire automată după 60 minute.


O a doua propunere este Peria Rotativă Rowenta Brush Activ Premium Care, instrumentul perfect pentru a obţine un look elegant chiar la tine acasă. Acesta usucă şi aranjează părul, iar generatorul dublu de ioni îţi face un păr sănătos, uşor de coafat care nu se electrizează.

Este prevăzut cu 2 tipuri de perii şi temperatură şi ai posibilitatea mai multor variante de coafat, chiar la tine acasă, de la vârfuri întoarse la bucle lejere.


Pe lângă aceste aparate, cadoului îi mai pot fi adăugat accesorii precum ulei de păr pentru tratare păr înainte sau după îndreptare sau aftershave pentru un look mai proaspăt.

Un aparat de îngrijire personală permite îndepărtarea părului nedorit şi obţinerea coafurii dorite, în cazul bărbaţilor şi a îndreptării părului creţ sau diminuarea volumului cu plăcile de păr. Aceste aspecte mai mult ca sigur vor fi foarte mulţumitoare pentru persoana pentru care vei achiziţiona cadoul. Te aşteptăm pe altex.ro pentru a achiziţiona produsul pe care doreşti să-l faci cadou, la secţiunea perii de păr respectiv aparate de tuns, unde vei găsi o gamă variată de produse.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Aceasta este DIETA cu care Adelina Pestriţu a slăbit spectaculos după ce a născut! A topit 11 kilograme în doar două luni. MENIUL COMPLET

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies