Idei de gustari delicioase si sarace in calorii

Idei de gustari delicioase si sarace in calorii
Idei de gustari delicioase si sarace in calorii

Pe langa trei mese principale pe zi e bine sa iei si doua gustari, fiindca te ajuta sa te mentii satula si sa nu cazi in capcana alimentelor bogate in calorii. Uite cateva idei sanatoase, dar si delicioase!

Iaurt grecesc cu fructe de padure

Dupa masa de dimineata, in jurul orei 11 poti consuma un iaurt grecesc in care sa adaugi cateva fructe de padure proaspete. Desi nu este sezonul lor, le poti cumpara gata congelate. Gustarea nu doar ca este sanatoasa, dar nici nu are multe calorii.

Shake cu lapte de migdale

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Vrei sa-ti incarci bateriile pentru intreaga zi? Prepara-ti un skahe din

capsuni, lapte de migdale, spanac si putin unt de migdale pentru a-i da o consistenta cremoasa. Consuma-l dupa masa de dimineata sau chiar la micul dejun.

Nuci sau migdale

Un pumn de nuci sau de migdale prelungeste senzatia de satietate pentru cateva ore bune, te ajuta sa te concentrezi mai bine asupra sarcinilor zilnice si ofera organismului numeroase substante nutritive.

Mere sau pere

Coaja merelor si a perelor abunda in pectina, o fibra solubila care te mentine satula pana la urmatoarea masa.

In plus, aceste fructe imbunatatesc digestia si tranzitul intestinal, doua procese importante care sustin scaderea in greutate.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies