Idei de petrecere a timpului liber. Uite ce poti sa faci cand iesi cu fetele!

Idei de petrecere a timpului liber. Uite ce poti sa faci cand iesi cu fetele!
Idei de petrecere a timpului liber. Uite ce poti sa faci cand iesi cu fetele!

Vrei sa pui la cale o iesire cu fetele, insa te-ai saturat de vesnicele cafenele si pub-uri! Incercati activitati noi amuzante si relaxante. Iti dam noi cateva sugestii.

Cunoasteti-va latura mistica! Ia-ti prietenele si faceti o vizita la o ghicitoare, ca sa aflati cum arata viitorul vostru. Oricat de ciudat iti pare, poate sa fie chiar amuzant!

Incercati calaria. Vorbeste cu fetele si programati-va la ore  de calarie. Este ceva nou, interesant si cu ocazia asta faceti si putina miscare in aer liber.

Degustatoarele de vin. Participa impreuna cu prietenele tale la o degustare de vin.

Invatati lucruri interesante despre acest domeniu si petrecti si timp de calitate impreuna.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Road trip! Daca una dintre voi are masina, puteti petrece un weekend impreuna explorand locuri noi. Alcatuiti un traseu si aflati ce obiective turistice puteti vizita. Nu uitati sa faceti multe poze!

Iesiti in fiecare vineri la cina, in acelas local.

Plictisitor! Incercati ceva nou! Noi va propunem sa testati in fiecare saptamana un nou restaurant. Sapatmana asta la chinezesc, saptamana viitoare la italieni si tot asa.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies