Idei de Treninguri pe Care să le Cumperi Anul Acesta Pentru a fi în Trend

Idei de Treninguri pe Care să le Cumperi Anul Acesta Pentru a fi în Trend
Idei de Treninguri pe Care să le Cumperi Anul Acesta Pentru a fi în Trend

Treningurile continuă să fie dominante în garderoba noastra pentru versatilitate, simplitate si confort.

Treningurile continuă să fie dominante în garderoba noastra pentru versatilitate, simplitate si confort. Sunt unele dintre acele piese casual pe care le poți purta atât în momentul în care faci sport cât și atunci când te plimbi sau ieși în natură. Multe dintre ele pot fi purtate inclusiv la școală, sau dacă jobul îți permite, chiar la serviciu, într-o ținută smart casual. Iată câteva idei de treninguri pe care ar trebui să le incluzi anul acesta în garderobă.

 

Un trening gri cu glugă

 

În categoria treninguri de damă, variantele gri cu glugă sunt unele dintre cele mai apreciate, pentru simplul motiv că sunt ușor de adaptat oricărei situații. Griul este o culoare versatilă și ușor de integrat în mai multe perioade ale anului și în mai multe momente. Îl poți purta atunci când

alergi, atunci când te plimbi și chiar în momentul în care ieși la o cafea cu prietenii. În plus, gluga nu doar că va da un volum special treningului, dar îl va face să fie și mai confortabil atunci când simți nevoia să îți protejezi capul de frig.

 

Un trening crem, minimalist

Dacă vrei să menții o estetică minimalistă, un costum de trening supradimensionat se va transforma cu succes în hainele tale preferate. Un astfel de set este de obicei confortabil și cald și se potrivește relaxat pe corp, astfel încât să te poți mișca în voie. Dacă vrei să obții o ținută sofisticată, poți combina un astfel de trening cu bijuterii aurii și vei da o notă elegantă lookului tău, indiferent dacă mergi la cumpărături sau doar la o plimbare prin parc.

 

Treninguri mulate, cu detalii contrastante

Un trening mulat cu mici detalii contrastante devine o piesă esențială care te menține șic. Zonele contrastante pot fi sub forma unor linii, nu e necesar să fie părți mari pentru a obține efectul dorit. Liniile verticale sunt cele care vor da un plus de lungime corpului tău și te vor face să pari mai suplă. În plus, este foarte posibil ca un astfel de trening să dea și o notă clasică ținutei și poate fi mai ușor asortat cu încălțămintea și cu celelalte accesorii.

 

Un trening lejer, portocaliu

Pentru weekendurile în care simți nevoia de ceva special și colorat, care să îți aducă energie, cea mai bună soluție este un trening oranj, cu glugă, dintr-un material confortabil, cu buzunare largi, în care să îți încapă cât mai multe lucruri. Pe lângă faptul că un astfel de trening este foarte confortabil, culorile îți vor aduce cu siguranță voie bună și te vor face să te simți fericită, chiar și în zilele cele mai ploioase.

 

Un trening roșu din velur

Treningul roșu din velur este o soluție foarte bună pentru cei care iubesc ținutele monocrome. Indiferent dacă sunt purtate cele două piese separat sau împreună, această alegere poate fi o idee extrem de bună în zilele în care nu vrei să te stresezi cu asorteurile sau nu te simți suficient de creativă. Tot ce trebuie să faci este să îmbraci un astfel de set și să alegi pantofii sport potriviți, iar ținuta ta este gata de plimbare sau de sesiuni de gimnastică și jogging în aer liber.

 

Un trening larg și călduros în culori pastelate

Un trening larg și călduros, în culori pastelate, se va dovedi cea mai bună alegere pentru persoanele care vor să își mențină confortul în zilele foarte friguroase. Trebuie doar să alegi cele mai călduroase materiale și texturi, astfel încât să obții nu doar confort ci și un aspect interesant. Pastelurile sunt potrivite pentru orice sezon, chiar și atunci când faci sport iarna, deci nu ar trebui să porți culori vii și deschise doar vara. Aplică idei îndrăznețe și vei fi mereu gata să ieși din casă în outfituri perfecte.

 

Un trening cu blazer antivânt și pantaloni cu buzunare încăpătoare

Pentru un look ceva mai casual și mai în trend pentru zilele ploioase, așa cum se întâmplă toamna sau primăvara, un astfel de trening este interesant și util în același timp. Bluza antivânt are de obicei o siluetă cool și te va proteja de vântul care bate în toate direcțiile. În plus, dacă alegi o variantă cu fermoar, vei putea scoate bluza atunci când este nevoie, pentru a obține confortul termic dorit. Dacă pantalonii au și buzunare, cu atât mai bine, vei putea ține în ele obiectele indispensabile.

 

Acestea sunt doar câteva idei de treninguri de damă pe care le poți încerca anul acesta dacă vrei să fii tot timpul la modă. Alege combinația între confort și calitate, între modă și personalitatea ta, și cu siguranță vei obține cele mai bune rezultate în ținutele pe care le porți, astfel încât să întorci mereu capetele atunci când ieși pe stradă și să impresionezi tot timpul.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies