Idei elegante de bijuterii pentru diverse ocazii din acest an

Idei elegante de bijuterii pentru diverse ocazii din acest an
Idei elegante de bijuterii pentru diverse ocazii din acest an

Petrecerile și sărbătorile sunt parte integrantă din activitățile noastre. Sunt acele momente în care vă puteți împărtăși entuziasmul și bucuria cu persoanele dragi sau, uneori, puteți merge singuri pentru o experiență palpitantă.

În zilele noastre, oamenii găsesc diverse motive pentru a apela la o petrecere și a se recrea după o săptămână lungă de muncă.

Deși rochiile de petrecere sunt o componentă esențială a garderobei și indiferent cât de frumoase sau scumpe sunt, de obicei vor fi abandonate după una sau două utilizări. Aici este momentul în care bijuteriile vin în ajutor. Poți reinventa orice look și poți adăuga puțină savoare celor mai învechite rochii prin intermediul unor bijuterii moderne.

Am enumerat mai jos câteva idei de bijuterii pentru diverse ocazii la care vei participa în acest an.

 

1. PETRECERE DE NUNTĂ

 

Nunțile nu sunt doar o sărbătoare a iubirii, ci și a tradițiilor, a relațiilor și a declarațiilor de stil. De la mireasă până la invitați, toată lumea este îmbrăcată în cea mai bună ținută, cu accesorii frumoase și îndrăznețe.

Ținutele tradiționale și bijuteriile uimitoare pentru petrecerile de nuntă sunt cele mai comune opțiuni pentru orice femeie. Optați pentru un colier elegant, cu cercei asortați - este cea mai sigură și feminină variantă.

Cerceii simpli și compacți sunt cea mai populară formă de bijuterii. Ei vin în diferite forme și dimensiuni.

Un exemplu perfect pentru această ocazie este setul colier si cercei - Pure Brightness - placat cu aur 18K, disponibil pe chicbijoux.ro, extrem de delicat și strălucitor în același timp.

2. PETRECEREA FIRMEI

Alegerea celor mai potrivite bijuterii pentru o petrecere la birou poate fi dificilă. Este un moment în care trebuie să arăți elegantă după o lungă perioadă de timp în ținute formale. Trebuie să arăți elegant, păstrând în același timp profesionalismul.

Pentru o petrecere formală la birou, optează pentru un colier chic cu perle sau o pereche de cercei de aur. Dacă este o petrecere informală la birou, poți purta cam orice se potrivește cu ținuta și locul în care te afli - cum ar fi o pereche de cercei rotunzi îndrăzneți și eleganți sau o brățară cu pandantiv personalizat.

Broșele pot fi de asemenea, potrivite. Acestea nu sunt doar captivante. Ele sunt folosite pentru a ține laolaltă hainele, făcându-le astfel funcționale și pentru petrecerile de la birou în afara orelor de lucru.

 

5. PETRECEREA BURLĂCIȚELOR

Aceasta este cea mai modernă tradiție în rândul tinerilor. Domnișoarele de onoare și viitoarea mireasă petrec ceva timp de distracție înainte de nunta propriu-zisă, într-o destinație de vacanță exotică, la un restaurant sau club frumos, la piscine sau pur și simplu la o petrecere în interiorul locuinței. Cu toate acestea, implică o sesiune intensă de brainstorming pentru alegerea celui mai bun look de burlăciță și accesorizarea pentru această ocazie.

Optează pentru bijuterii simple, dar amuzante pentru o petrecere a burlăcițelor, cum ar fi o brățară personalizată sau un colier statement amuzant. Deși poate depinde în totalitate și de ținută și de locație, petrecerile burlăcițelor sunt o ocazie informală. Poți opta pentru bijuterii personalizate de la Chic Bijoux. De exemplu, puteți alege să purtați împreună brățările cu pandantiv de mai jos. Sunt extrem de creative și potrivite pentru această petrecere memorabilă.

Bijuteriile sunt cele care te vor face să strălucești cu orice ocazie, așa că alege piesele preferate care să se potrivească cu ținuta ta și achiziționează-le cât mai repede! Indiferent de ceea ce cauți, Chic Bijoux are o mulțime de opțiuni dintre care poți alege.

sursa foto: www.chicbijoux.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies