Idei pentru maximizarea spațiului și stilului intr-un dormitor mic

Idei pentru maximizarea spațiului și stilului intr-un dormitor mic
Idei pentru maximizarea spațiului și stilului intr-un dormitor mic

A trăi într-un spațiu mic necesită un pic de gândire suplimentară și creativitate. Trebuie să luați în considerare lucruri precum soluții inteligente de stocare, cum să amenajați un spațiu restrâns și cum să determinați ce merită un loc în casa dumneavoastra. Acestea fiind spuse, stilul personal este ușor de deblocat atunci când vine vorba de proiectarea unui dormitor, oricât de mic ar fi acesta. Există o mulțime de exemple strălucitoare care vă vor oferi toată inspirația de care aveți nevoie.

Idei pentru maximizarea spațiului și stilului intr-un dormitor mic! A trăi într-un spațiu mic necesită un pic de gândire suplimentară și creativitate. Trebuie să luați în considerare lucruri precum soluții inteligente de stocare, cum să amenajați un spațiu restrâns și cum să determinați ce merită un loc în casa dumneavoastra. Acestea fiind spuse, stilul personal este ușor de deblocat atunci când vine vorba de proiectarea unui dormitor, oricât de mic ar fi acesta.

Există o mulțime de exemple strălucitoare care vă vor oferi toată inspirația de care aveți nevoie.

Când vine vorba de decorarea unui dormitor mic, în primul rând, este important să ne amintim că aspectul este totul. Odată ce ați plasat mobilierul, puteți începe să trageți piesele care vă plac foarte mult- lenjerie de pat moale, accente liniștitoare și chiar lucrări de artă. În timp ce minimalismul și dormitoarele mici merg adesea mână în mână, dacă preferați maximalismul în toată splendoarea sa, stilurile colorate și cu modele pot funcționa și în spații mici.

Idei pentru maximizarea spațiului și stilului intr-un dormitor mic
Idei pentru maximizarea spațiului și stilului intr-un dormitor mic

Fii creativ cu spațiul de depozitare aflat langa pat

Nu vă limitați la recipientele de plastic și cuburile de depozitare a dulapurilor atunci când există atât de multe tipuri de depozitare disponibile, în special piesele decorative pe care le puteți lăsa la vedere. Încercați un portbagaj sau o bancă de depozitare la capătul patului. Veți putea găsi unul care să se potrivească perfect decorului.

Găsiți unul cu o amprentă mică și sunteți gata. Această zonă se poate dubla și ca loc pentru a-ți așeza hainele pentru ziua următoare sau chiar a-ți pune pantofii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Modalități de a transforma un dulap într-un spațiu multifuncțional

Separați spațiul cu un perete de accent

Chiar dacă ocupați un studio, puteți profita la maximum de spațiu. Un pic de vopsea, sub forma unui perete de accent în spatele patului, nu numai că adaugă o explozie de culoare, dar oferă și o separare strategică, vizuală, între spațiul de dormit și zona de locuit.

Utilizați dulapuri de depozitare înguste

Există o mulțime de opțiuni de depozitare drăguțe pentru a umple spații înguste în casa ta.

Dulapurile înguste demonstrează modul în care piesele de depozitare vopsite în aceeași culoare cu pereții se pot retrage vizual, făcând spațiul să arate aerisit, fără a sacrifica oportunități prețioase de depozitare.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Sfaturi pentru decorarea camerei de zi pe care nu le-ați auzit până acum

Joacă-te cu proporții

Stratul unui cadru de pat simplu deasupra unui covor supradimensionat vă poate amplifica instantaneu spațiul și îl poate face să pară mai mare..



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies