Blondina a pregătit câteva idei de aperitive și a împărtășit în detaliu cum reușește să facă mâncarea și mai aspectuoasă.
Ideile de mic dejun, prânz sau cină, dar și preparatele inedite, par mai gustoase ca niciodată, atunci când avem în fața noastră toți pașii pe care trebuie să-i urmăm în momentul în care ne dorim să ne bucurăm și noi de un gust delicios. Este și cazul Alinei Laufer care încearcă de fiecare dată, în rubrica Să crești mare, să vină în ajutorul iubitorilor gastronomiei și să împartă idei ușoare pentru ca mâncarea din farfurie să capete o altă notă.
Ingrediente aperitive:
- Ouă fierte
- Ton
- Muștar
- Maioneză
- Cremă de brânză
- Măsline;
- Castraveciori
- Castravete proaspăt
- Mărar
- Ceapă
- Ardei kapia
- Pâine prăjită
Cum pregătește Alina Laufer aperitivele pentru toată familia?
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Astfel, din ouă fierte, ton, muștar, maioneză, cremă de brânză, pâine prăjită și verdețuri, a făcut ouă umplute, printre preferatele ei, dar și modele amuzante care să surprindă.
Amestecul de cremă de brânză cu ton și ceapă din care s-au realizat conuri, date prin mărar, au dus la asemănarea unor brazi, iar ochii din măsline au fost realizate pentru ouăle umplute. “Facem trei feluri de aperitive foarte drăguțe și foarte vesele. Haideți să vedem de ce ingrediente avem nevoie. Nelipsitele ouă fierte, pentru că o să facem ouă umplute. Avem nevoie de ton, de muștar, maioneză și cremă de brânză.