VIDEO Ideile de aperitive cu ouă, ton, maioneză și muștar, pregătite de Alina Laufer. “Ochii și gura din niște bucăți de măslină și o să le facem și niște căciulițe.”
Diana Puiu03 ianuarie 2025Actualizat: 04 ianuarie 2025, 21:17
Blondina a pregătit câteva idei de aperitive și a împărtășit în detaliu cum reușește să facă mâncarea și mai aspectuoasă.
Ideile de mic dejun, prânz sau cină, dar și preparatele inedite, par mai gustoase ca niciodată, atunci când avem în fața noastră toți pașii pe care trebuie să-i urmăm în momentul în care ne dorim să ne bucurăm și noi de un gust delicios. Este și cazul Alinei Laufer care încearcă de fiecare dată, în rubrica Să crești mare, să vină în ajutorul iubitorilor gastronomiei și să împartă idei ușoare pentru ca mâncarea din
farfurie să capete o altă notă. De această dată, Alina a venit cu câteva idei de aperitive, perfecte pentru a surprinde pe toți cei dragi la masă.
Astfel, din ouă fierte, ton, muștar, maioneză, cremă de brânză, pâine prăjită și verdețuri, a făcut ouă umplute, printre preferatele ei, dar și modele amuzante care să surprindă. Amestecul de cremă de brânză cu ton și ceapă din care s-au realizat conuri, date prin mărar, au dus la asemănarea unor brazi, iar ochii din măsline au fost realizate pentru ouăle umplute. “Facem trei feluri de aperitive foarte drăguțe și foarte vesele.
Haideți să vedem de ce ingrediente avem nevoie. Nelipsitele ouă fierte, pentru că o să facem ouă umplute. Avem nevoie de ton, de muștar, maioneză și cremă de brânză. De asemenea, o să ornăm cu măsline. Avem o felie de pâine prăjită punem și un ou, acum o să vă arăt cum facem niște Moș Crăciuni amuzanți. Ochii și gura din niște bucăți de măslină și o să le facem și niște căciulițe. Acum o să facem rețeta clasică de ouă umplute. O să punem gălbenușuri de ou cu puțină maioneză, muștar și le zdrobim. Ouăle umplute sunt unul dintre felurile mele de mâncare. Acestea sunt variantele noastre de aperitiv.”, a povestit Alina Laufer.