„Ieri era bine. A plecat liniștită. În pace.” Oana Roman, primele declarații despre decesul mamei sale! Care a fost cauza morții Mioarei Roman?

„Ieri era bine. A plecat liniștită. În pace.” Oana Roman, primele declarații despre decesul mamei sale! Care a fost cauza morții Mioarei Roman?
„Ieri era bine. A plecat liniștită. În pace.” Oana Roman, primele declarații despre decesul mamei sale! Care a fost cauza morții Mioarei Roman?

Oana Roman a vorbit despre decesul mamei sale. Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani.

Oana Roman este în doliu! Vedeta suferă după ce mama sa, Mioara Roman, s-a stins fin din viață. Fiica lui Petre Roman a anunțat pe rețelele de socializare în această dimineață decesul mamei sale.

Acum, Oana Roman, a oferit declarații în exclusivitate pentru WOWbiz.ro legate de motivul care a dus la decesul mamei sale.

Mioara Roman a decedat în somn

Citește și: Cine a fost Mioara Roman. „Primele amintiri, o să vă dezamăgesc... Sunt bombardamentele din 44. Eu sunt copil de război."

Oana Roman, primele declarații despre decesul mamei sale! Care a fost cauza morții Mioarei Roman?
Mioara Roman [Sursa foto: wowbiz]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Tot ce sunt îți datorez.” Mioara Roman a murit! Oana Roman, anunț cutremurător pe rețelele de socializare!

Mioara Roman mai avea câteva luni și împlinea vârsta de 84 de ani. Din păcate, însă, mama Oanei Roman nu a mai reușit să lupte pentru viața sa, din cauza problemelor de sănătate pe care le avea. În urmă cu câteva luni, femeia a fost internată pentru o bună perioadă la spital, acolo unde a suferit o intervenție chirurgicală. Ulterior, Mioara Roman a fost externată din spital și s-a întors în căminul de bătrâni unde era îngrijită.

Din cauza vârstei înaintate și a numeroaselor probleme de sănătate pe care le avea, fosta soție a lui Petre Roman a părăsit această lume în data de 23 februarie 2024, la ora 1 noaptea.

Cu durere în suflet, Oana Roman a făcut primele declarații despre decesul mamei sale. Vedeta a mărturisit că mama sa a decedat în somn, liniștită și fără dureri, exact așa cum și-a dorit.

Cauza decesului a fost un stop cardiac.

Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și-a dorit. În liniște și fără dureri.  A plecat liniștită. În pace.(...) Mereu a spus ca vrea să moară în somn.  A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes .”, a mărturisit Oana Roman, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oana Roman, de urgență în țară, după decesul mamei sale

Oana Roman, primele declarații despre decesul mamei sale! Care a fost cauza morții Mioarei Roman?
Oana și Mioara Roman[Sursa foto: Instagram]

Cât timp Mioara Roman își dădea ultima suflare, Oana Roman era în vacanță în Egipt alături de fiica sa, Isabela. Acum, vedeta se află în drum spre România pentru a se pregăti de înmormântarea celei care i-a dat viață. Cu inima sfâșiată de durere, Oana Roman este mulțumită, totuși, că mama sa nu a suferit prea mult înainte să părăsească această lume și că s-a stins liniștită și fără dureri.

„Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Va fi acum alături de părinții și sora ei.”, a mai spus fiica lui Petre Roman.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Se crapă în momentul în care se coc! Se topesc în gură și au și gust de lămâie!” Rețeta de biscuiți crăpați cu lămâie a Gabrielei Cristea. Un desert delicios și simplu de făcut!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies