Iesi din anonimat prin cele mai in trend tinute cu sutienul bralette ca piesa centrala

Iesi din anonimat prin cele mai in trend tinute cu sutienul bralette ca piesa centrala
Iesi din anonimat prin cele mai in trend tinute cu sutienul bralette ca piesa centrala

Pana nu demult o preocupare a femeilor era ascunderea bretelelor de la sutien cat mai bine, mai ales cand optau pentru piese vestimentare ce faceau acest lucru aproape imposibil de realizat. Incepand de la acele modele incarcate si deloc subtile si pana la asa zisele sutiene cu bretele transparente, deseori era o adevarata provocare mascarea lor pentru a constitui o tinuta de bun gust.

In societatea actuala insa lucrurile stau diferit.

Acum un trend extrem de popular are ca piesa de baza sutienul de tip bralette, o metoda atat eleganta, cat si originala prin care femeile se pot exprima. Cand parca mai toate hainele constituie aceeasi imagine si prea greu te poti remarca in multime, sutienele bralette reprezinta rezolvarea. In randurile de mai jos ne sunt oferite cateva idei extraordinare de tinute ce au sutienele de acest tip ca piesa centrala.
Lenjeria in sine poate fi achizitionata de pe bralette.ro la preturi decente, accesibile oricarui buzunar.

Cum putem iesi din anonimat cu ajutorul unui bralette?

In sfarsit grija femeilor pentru mascarea bretelelor de la sutien a fost eliminata. In fapt, acum pot lasa cu lejeritate acestea la vedere pentru ca le ajuta sa creeze un efect sexy, dar in acelasi timp discret.

Cu broderie dantelata sau din satin, aceste piese de lenjerie castiga tot mai mult teren si sunt preferate de femeile care considera ca imaginea este cartea de vizita a propriei persoane.

Iata ce idei de vestimentatie ne ofera Bralette.ro si ce efecte pot sa ofere.

Pentru cele care sunt fane ale bustierelor si le prefera in locul sutienelor, pot opta pentru un model de bralette care sa le permita sa iasa din anonimat, insa nu intr-un mod vulgar.

Spre exemplu, combinarea unei bustiere ce include dantela se potriveste de minune cu o alta purtata deasupra insa de data acesta fara acest detaliu de material. Din gama de sutiene bralette se poate alege un model de tip lenjerie, ce se va purta pe sub un top sport, de exemplu – este un nou trend pe care il cunoastem sub denumirea de crop trop. Este recomandat celor ce doresc sa obtina un efect feminin, dar cu tente de casual spre sport.

O alta idee consta in asortarea unei bluze cu decolteul foarte generos cu un bralette Lace Mini Bra sau Sexy Lengerie, disponibile si pe bralette.ro. Este un mod sigur de a alcatui o tinuta impecabila, deci fara riscul de a arata ridicol.

Tot mai populara este purtarea sutienului bralette de tip bustiera peste tricou. Este mai mult un stil urban, casual, insa indragit de marea majoritate a tinerelor pentru ca le ofera acel aspect wow pe care si-l doresc dar si pentru ca le asigura confortul de care au nevoie.

De preferat este limitarea la articole cat mai simple, spre exemplu ca un tricou alb.

Categoria ce are o inclinatie aparte spre rochii si in mod deosebit cele de tip furou satinat are acum posibilitatea de a iesi din anonimat printr-o combinatie cu totul deosebita. Un bralette satinat pe sub un tricou si o astfel de rochie? Este calea sigura catre un rezultat de impact. Se gasesc in acest sens numeroase modele de bralette pe site-ul mentionat anterior la preturi competitive.

Intrucat sezonul rece si-a intrat pe deplin in drepturi, in zilele mai aspre se cade ca tinuta sa includa haine mai groase, de genul puloverelor sau a rochiilor tricotate. Spre exemplu, un model ce cade pe umeri este acum perfect pentru ca alaturi de un bralette potrivit constituie tinuta dorita, fara a lasa la vedere mai mult decat este necesar. Astfel, un model cu dantela reprezinta o solutie la indemana, bretelele acestuia, respectiv partea superioara a cupelor contribuind la alcatuirea unei tinute de toamna aparte.

Pentru cele care doresc sa iasa din tipare, inlocuirea completa a tricoului tricotat cu un bralette aparte, ce acopera mai mult decat bustul este solutia optima. Crop top-urile disponbile pe bralette.ro sunt ideale in acest sens, iar varietatea de culori face alegerea mult mai usoara. In combinatie cu o salopeta piesa de lenjerie va capata un cu totul alt sens, dar nimeni nu trebuie sa se limiteze doar la aceasta asociere – optiunile sunt nelimitate.

Pentru adeptele stilului elegant, din tinutele carora camasa sau bluzele dantelate nu lipsesc, sutienele bralette reprezinta o optiune mai nou obligatorie. Mai ales in cazul hainelor decoltate, diversele modele cu broderii constituie cheia catre tinuta perfecta.

Acestea sunt doar cateva dintre numeroasele idei ce au ca piesa centrala un sutien de tip bralette. Descoperiti si celelalte modele de sutiene disponibile pe bralette.ro care va vor inspira in alcatuirea unor tinute de zi sau de noapte pur si simplu nemaipomenite.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Nu toti oamenii sufera la fel in dragoste. Iata zodiile cele mai vulnerabile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies