Iggy Azalea a devenit mamă în secret: „Îl iubesc mai mult decât pot spune cuvintele”

Iggy Azalea a devenit mamă în secret
Iggy Azalea a devenit mamă în secret

Iggy Azalea a devenit mamă în secret, după ce luni întregi s-a speculat că artista ar fi însărcinată. Vedeta a dat vestea cea mare pe Instagram.

Veste de senzație în showbiz. Una dintre cele mai îndrăgite artiste din lume a devenit mamă în secret și este în culmea fericirii.

După luni întregi în care s-a speculat că Iggy Azalea este însărcinată, se pare că vedeta a și născut un băiețel perfect sănătos, dar a făcut anunțul cel mare doar în urmă cu câteva zile.

Citeste si: Incredibil! Cum arată Gina Chirilă la 5 zile după ce a născut! Nici o proaspătă mămică nu s-a pozat mai sexy ca ea

Cunoscuta artistă este extrem de fericită să poată împărtăși nașterea bebelușului său, care a avut loc în mare secret, mai ales că nu a confirmat niciodată zvonurile cu privire la sarcină.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Ce a postat Ozana Oancea, actrița părăsită de Radu Dragomir pentru Dana Rogoz, după ce Dana a născut a doua oară

Anunțul neașteptat a fost făcut de vedetă printr-un instastory pe Instagram. „Am un fiu. Am așteptat mult momentul potrivit pentru a zice ceva, însă, pe măsură ce trece și mai mult timp, cu atât îmi dau seama că mereu o să fiu anxioasă cu privire la a împărtăși o veste așa de mare cu lumea întreagă.”, a zis ea.

Iggy Azalea se iubește cu Playboi Carti de doi ani

Iggy Azalea a devenit mamă în secret
Iggy Azalea a devenit mamă în secret


„Îmi doresc să îi păstrez viața privată dar am vrut să fac totul clar și să explic că el nu este un secret și îl iubesc mai mult decât pot spune cuvintele.”, a adăugat ea.

Iggy Azalea, surprinsă cu un inel de logodnă în 2019

Încă din luna decembrie a anului 2019 au existat mai multe zvonuri că Iggy Azalea și iubitul său, Playboi Carti, urmează să devină părinți.

Cei doi sunt împreună din anul 2018, iar după numai câteva luni s-au mutat împreună. În iulie 2019, artista a fost fotografiată purtând un inel cu diamant, iar atunci fanii au vrut să știe dacă vedeta a fost cerută de soție de Playboi.

foto: Hepta.ro

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Incredibil! Cum arată Gina Chirilă la 5 zile după ce a născut! Nici o proaspătă mămică nu s-a pozat mai sexy ca ea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies