„Îi vedeam pe părinți o dată sau de două ori pe an, mergeam la ei doar în vacanțe. În casă era modest. Am avut o singură pernă.” Medicul Monica Pop, destăinuiri dureroase despre copilăria sa!

„Îi vedeam pe părinți o dată sau de două ori pe an, mergeam la ei doar în vacanțe. În casă era modest. Am avut o singură pernă.” Medicul Monica Pop, destăinuiri dureroase despre copilăria sa!
„Îi vedeam pe părinți o dată sau de două ori pe an, mergeam la ei doar în vacanțe. În casă era modest. Am avut o singură pernă.” Medicul Monica Pop, destăinuiri dureroase despre copilăria sa!

Medicul Monica Pop a făcut o serie de dezvăluiri despre copilăria sa, care a fost încercată de lipsurile materiale și de dorul pentru părinții săi.

Monica Pop este unul dintre cei mai cunoscuți medici oftalmologi de la noi din țară, care de-a lungul carierei sale impresionante a ajutat mulți oameni, făcându-și meserie cu multă dragoste și pasiune. Chiar dacă în cadrul meseriei sale era mereu optimistă astfel încât să nu le transmită pacienților îngrijorare, în viața sa de zi cu zi, s-a confruntat cu numeroase probleme, pe care, nu le-a lăsat să o copleșească.

Invitată în cadrul emisiunii „ În oglindă ”, difuzată pe Kanal D2, Monica Pop a făcut o serie de mărturisiri dureroase despre povestea sa de viață.

Monica Pop, afectată de lipsa părinților

Citește și: „Am făcut șoc anafilactic la una din citostatice. A fost dramatic. Am moștenit spitalul cu foarte multe probleme!” Medicul Monica Pop, destăinuiri dureroase despre viața sa!

Medicul Monica Pop, destăinuiri dureroase despre copilăria sa!

Citește și: “Asta este o mare gafă pentru orice fel de pacient!”. Ce a declarat medicul Monica Pop, despre moartea artistului Nosfe

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Monica Pop a moștenit pasiunea pentru medicină din cadrul familiei, părinții săi fiind la rândul lor cadre medicale cunoscute în județul Neamț.

Cu toate acestea, medicul oftalmolog nu s-a putut bucura de dragostea și grija părinților săi, deoarece a crescut alături de bunica sa într-o casă din Ardeal, până la vârsta de 13 ani.

Doctorul își rememorează cu greu clipele din copilărie, în cadrul căreia a fost vizibil afectată de lipsa părinților, dar și de traiul modest pe care l-a avut

În casă era modest.

Am avut o singură pernă. Am o înclinație să cumpăr perne pe unde văd. Temperatura din casă era de 18 grade. Îi vedeam pe părinți o dată sau de două ori pe an, mergeam la ei doar în vacanțe. Eu mi-am jurat ca atunci când o să am un copil să nu îl las niciodată în altă parte, să îl crească altcineva în afara mea. Bunica a fost un sfânt dar am avut mult de suferit din cauza asta
. Mama îmi spunea că dacă plecăm împreună să merg pe cealaltă parte, să nu merg cu ea așa.
Eram fardată, eram aranjată”, a povestit Monica Pop.

Monica Pop a fost o adolescentă rebelă

Medicul Monica Pop, destăinuiri dureroase despre copilăria sa!

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

La vârsta de 13 ani, bunica Monicăi Pop a decis să o lase pe nepoate sa în grija unei mătuși, trimițând-o la București. Acest lucru s-a datorat faptului că, la vremea respectivă, Monica Pop era o adolescentă rebelă.

„Eram un copil neastâmpărat, intrasem într-o prietenie cu o fată care locuia pe strada noastră, nu era cuminte, era mai mare decât mine, fuma. Bunica a zis că nu mă poate stăpâni și că a plâns luni întregi pentru că m-a dat.”

, a spus Monica Pop.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„Ați ajuns să filmați fundul copilei pentru o reclamă. E jenant! Să te văd atunci când o mai ascunzi de ochii publicului.” Gina Pistol, criticată dur în mediul online!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies