Îl mai țineți minte pe Chicireanu Ramon? Atunci era bucătărașul cel glumeț, acum este pacientul bolnav de cancer care se chinuie să își salveze viața

Ramon Chicireanu este bolnav de cancer. Cancer. Ramon Chicireanu
Ramon Chicireanu este bolnav de cancer. Cancer. Ramon Chicireanu

Chicireanu Ramon a cucerit o țară întreagă prin bucatele sale gustoase și deopotrivă prin spiritul său glumeț. Din păcate, acum Ramon se luptă pentru viața sa.

Ramon Chicireanu este bolnav de cancer. Chicireanu Ramon a participat, cu câțiva ani în urmă, la o celebră emisiune-concurs destinată bucătarilor. Acesta a câștigat, însă nu marele premiu ci inimile tuturor românilor. Spiritul său glumeț l-a făcut cunoscut în toată țara, acesta devenind viral într-un timp foarte scurt pe Youtube. Din păcate, o postare văzută astăzi de dimineață pe Facebook, mi l-a adus în prim-plan pe un Ramon total diferit față de cel de atunci, pe care l-am văzut și revăzut de mii de ori.

Ramon Chicireanu este bolnav de cancer. Cancer. Ramon Chicireanu
Ramon Chicireanu este bolnav de cancer. Cancer. Ramon Chicireanu

Citeste si: Andrei Ciobanu, Războinicul de la Survivor România, drama care l-a îngenuncheat. „S-a luptat cu o boală necruțătoare!”

Ramon Chicireanu duce o luptă crâncenă cu nemilosul CANCER

Deși cu toții îl cunoaștem pe Ramon efervescent și plin de viață, bucătărașul cel glumeț și viteaz a trebuit să îndure clipe crunte, inimaginabile, iar viața sa a ajuns de la extaz la agonie într-un timp foarte scurt.

Are o soție frumoasă, care îl iubește și îl susține necondiționat, iar copiii săi, trei la număr, au nevoie de tată. Fetița cea mică s-a născut acum un an, este un cadou dat de Univers familiei pentru prima luptă cu cancerul, câștigată de către Ramon.

Ramon Chicireanu este bolnav de cancer. Cancer. Ramon Chicireanu
Ramon Chicireanu este bolnav de cancer. Cancer. Ramon Chicireanu

Din păcate, Ramon este acum lipsit de zâmbetul care l-a caracterizat, cu privirea împăienjenită de toate grijile și toate durerile cu care cancerul vine la pachet.

Cu toate astea, luptă pentru cei trei copii ai săi și pentru soția care îl iubește și care i-a dăruit cel mai de preț dar- familia pe care cei doi o au împreună.  Acum doi ani, Ramon a primit diagnosticul de cancer limfatic și a plecat în Germania, pentru a se trata, însă lupta a fost reluată acum un an, când a reușit să câștige prima bătălie pe care o ducea cu boala.
Reușita a venit ca o bucurie incomensurabilă pentru familia sa, mai ales că atunci al treilea copil pe care Ramon îl are împreună cu soția sa, venea pe lume. Mai multe detalii despre Ramon Chicireanu, găsiți în mesajul de mai jos, postat pe Facebook de o apropiată de-a cuplului.

Citeste si: Florin Călinescu, probleme de sănătate. A fost nevoie de intervenția medicilor: „Nu vreau să îl pierd. Îmi e tare drag”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Chicireanu Ramon-un om frumos cu un suflet mare şi un zâmbet larg, molipsitor -cel cunoscut drept Ramon de la MasterChef, duce o lupta crâncenã cu CANCERUL. Acum 2 ani de zile Ramon a fost diagnosticat cu Cancer limfatic – o boalã îngrozitoare. Ramon a plecat în Germania -ţarã unde a putut beneficia de un tratament corespunzãtor, a fãcut tot felul de investigaţii şi tratamente, a suferit operaţii care mai de care mai complexe şi de 2 ani de zile luptã cu înverşunare.

Acum un an, el a reuşit extraordinarul – s-a luptat singur în prima fazã cu cancerul şi a supravieţuit. Atunci i-a zâmbit frumos bolii, a întrebat-o cu ce treabã pe la el şi apoi a invitat-o sã îl pãrãseascã. El avea chestii mult mai importante – acasã în Romania tocmai i se nãştea al 3-lea copil- o minune de fetiţã!!

Dar cancerul nu l-a uitat. S-a întors şi mai puternic şi mai înverşunat.

Însã Ramon Chicireanu e un adversar din ãla redutabil. El are 3 copii frumoşi şi veseli care au nevoie de un tatã. Are o soţie minunatã care îl ajutã şi îi este alãturi. El nu stã la discuţii mult cu boala asta -el luptã, zâmbeşte, gãseşte puteri interioare nebãnuite şi identificã soluţiile salvatoare şi astfel trece vesel mai departe.

Nu existã cuvinte care sã poatã reproduce întru totul suferinţa acestui om. Şi nici imagini suficient de expresive. Doar Ramon ştie ce au însemnat toate acele operaţii şi zile de chinuri. Pozele lui sunt de-a dreptul înfiorãtoare -surprind imaginea unui om bolnav, om care a trecut prin experienţe greu de închipuit- plin de perfuzii, gãurit, bandajat, umflat, foarte greu de recunoscut- acestea sunt imaginile unui om care duce o luptã pe viaţã şi pe moarte....

Toate aceste investigaţii şi operaţii şi tratamente sunt extraordinar de costisitoare -iar Ramon îşi doreste sã continue aceastã luptã pentru cã el ştie cum sã o câştige. Noi oamenii avem o putere fantasticã– aceea de a ne ajuta aproapele, de multe ori depinde doar de noi sã le oferim apropiaţilor o nouã şansã la viaţã. Ramon Chicireanu este acum aproapele nostru care are mare nevoie de ajutor. Acum noi putem sã îl ajutãm sã îşi implineascã visul – acela de a trãi!!!Ramon meritã sã îşi scrie în continuare povestea vieţii sale!

 

Conturi deschise pentru donatii:

Cont LEI: RO60UGBI0000062000230RON

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Cont Euro: RO53UGBI0000062000231EUR

SWIFT UGBIROBU

Titular cont Chicireanu Roxana Elena

Doneazã acum şi oferã-i lui Ramon o minune! Chicireanu Ramon are mare nevoie de noi!”

Citeste si: Acum că a învins cancerul, Rona Hartner se pregătește să devină mamă! „Acest copil va fi o binecuvântare”

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Dr. Mona Zvâncă: Care sunt cele mai frecvente afecțiuni ginecologice în funcție de vârstă?

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Andrei Ciobanu, Războinicul de la Survivor România, drama care l-a îngenuncheat. „S-a luptat cu o boală necruțătoare!”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies