Ileana Badiu a spus adio dietei raw vegan. A rezistat trei ani fara carbohidrati

Ileana Badiu a spus adio dietei raw vegan. A rezistat trei ani fara carbohidrati
Ileana Badiu a spus adio dietei raw vegan. A rezistat trei ani fara carbohidrati

Dupa o lunga perioada de absenta, recent, pe la inceputul primaverii, Ileana Badiu a revenit in peisajul monden.

Aparitia sa a starnit curiozitatea si interesul tuturor, la cei 39 de ani ai sai vedeta de televiziune afisand o tinuta perfecta si o silueta de vis. Prezenta joi seara la un eveniment monden, vedeta de televiziune le-a impartasit celor din jur din secretele frumusetii sale spunand ca totul se datoreaza curelor de detoxifiere si faptului ca are grija sa isi curate periodic organismul de toxine, dar si sportului pe care il practica cu regularitate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

“Pana sa descopar acest secret am incercat zeci de diete. Ajunsesem sa ma hranesc cu raw vegane, ma hraneam cu alimente nepreparate termic. Am rezistat doar trei ani cu raw vegane. Nu mi-a lipsit carnea, sunt vegetariana si, nici nu pofteam la mancaruri sau preparate traditionale.

Imi lipseau insa carbohidratii si din cauza acesta am renuntat la raw vegane”, a declarat Ileana Badiu pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Monica Tatoiu, despre generațiile tinere din ziua de azi și cum reușește ea să își păstreze emoțiile. „Nu știu câți dintre copii au timp să trăiască. Eu iau viața cu lingurița.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies