Ileana Sterp, comentată pe rețelele de socializare cu privire la felul în care se îmbracă. Ce a răspuns fiica mamei Geta la răutățile urmăritorilor?„Îmi pare rău, dar spuneai ca ești creștină.”

Ileana Sterp, comentată pe rețelele de socializare cu privire la felul în care se îmbracă. Ce a răspuns fiica mamei Geta la răutățile urmăritorilor?„Îmi pare rău, dar spuneai ca ești creștină.”
Ileana Sterp, comentată pe rețelele de socializare cu privire la felul în care se îmbracă. Ce a răspuns fiica mamei Geta la răutățile urmăritorilor?„Îmi pare rău, dar spuneai ca ești creștină.”

Ileana Sterp a primit mai multe comentarii răutăcioase cu privire la felul în care se îmbracă.

Ileana Sterp a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care își arăta ținuta pe care a achiziționat-o și a făcut o prezentare pentru urmăritorii săi. Mereu activă și dezvăluie ceea ce face, de la mîncare la haine, aceasta are o întreagă comunitate cu care împarte idei și trucuri de orice fel. Ținuta compusă dintr-un hanorac de culoare gri și o fustă scurtă în pliuri, comentatorii nu au ezitat să facă anumite remarci cu privire la felul în care este îmbrăcată, de la faptul că nu o avantajează, până la fusta prea scurtă sau ținuta care e școlărească,  iar din

acestea se pare că nu a fost chiar plecul celor care o urmăresc de zi cu zi.  „Îmi pare rău, dar spuneai ca ești creștină.”; „Esti o drăguța, chiar te urmăresc.. Dar, ținuta asta nu e prea pentru tine...”; „Nu merge, nici nu te avantajează, poate altă cromatică și fusta puțin mai lungă, tu ești foarte frumoasă ca de obicei.”; „Totuși, este prea școlăresc … lipsește doar ghiozdanul, dragă Ileana, dar dacă ție ti place, poartă-le fericită!”; „Fusta cam scurta și nu prea merge cu hanoracul.”,
au spus urmăritorii Ilenei Sterp. Aceasta a ținut să le transmită și ea câteva cuvinte celor care o critică și să întrebe ironic ce au urmăritorii ei cu ținutele pe care poartă.  „Dar ce aveți cu mine și cu stilul meu? Sau cu modul meu de a mă îmbrăca, că după spusele voastre, stil n-am.”, a spus Ileana Sterp.

Ileana Sterp îi simte absența fiicei sale

Citește și: Ileana Sterp a vorbit despre perioada postului: „Nu am reușit să ținem tot postul. L-am ținut atât cât am putut.”

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Geta Sterp a izbucnit în lacrimi. Ileana Sterp este alături de ea în momentele emoționante. “Ne luăm rămas-bun.”

Fiica mamei Geta a trecut ușor peste ceea ce au spus urmăritorii ei, iar aceasta a mai postat un videoclip în care a vorbit despre faptul că îi simte lipsa fiicei sale, care este la Geta.  „E un pic ciudat că nu e Carla. Când sunt copiii acasă și fac gălăgie și haos, te gândești Doamne, am nevoie de puțină liniște, dar când ai liniște, nici așa nu e bine.

Nici nu știu cine să ne mai înțeleagă pe noi, mămicile.”, a mai spus Ileana Sterp.

Ileana Sterp și fiica ei
Ileana Sterp și fiica ei[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum a reacționat mama Geta când a auzit câți bani a dat Geta Sterp pe un luciu de buze: „M-a înjurat!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies