Ileana Sterp, mărturisiri despre relația ei cu banii. Cine este mai echilibrat în familie când vine vorba despre venituri: “Nu e deloc o rușine.”

Ileana Sterp, mărturisiri despre relația ei cu banii. Cine este mai echilibrat în familie când vine vorba despre venituri: “Nu e deloc o rușine.”
Ileana Sterp, mărturisiri despre relația ei cu banii. Cine este mai echilibrat în familie când vine vorba despre venituri: “Nu e deloc o rușine.”

Ileana Sterp, despre relația cu banii în familie și despre faptul că nu se consideră schimbată de sumele de bani din jurul ei.

Ileana sterp, fiica cea mare a mamei Geta, are mereu o relație foarte strânsă cu urmăritorii ei și împărtășește de fiecare dată numeroase evenimente din viața personală și profesională. Este apreciată pentru felul în care muncește de fiecare dată și are toate lucrurile de acum datorită faptului că nu a renunțat niciodată la visul său.

Ileana Sterp, atentă de fiecare dată la toate sumele care intră în casă

Citește și: Ce a găsit Geta Sterp în curtea mamei Geta? „O să vă zic o poezie tare faină cu o rândunică și puișorii ei.”

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ileana Sterp, despre diferențele dintre generația sa și a mamei sale: „Mama nu avea mașină, nu avea nici mașină de spălat, mergea la râu să spele hainele.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Invitată în cadrul podcastului realizat de Maria Vigheciu, Ileana Sterp a fost întrebată care este legătura ei cu banii, iar aceasta a spus că a învățat de la mama sa cum să fie chibzuită. Chiar dacă în trecut cumpăra foarte multe articole vestimentare, făcea în așa fel încât să se îmbrace cu cele mai ieftine haine. Are grijă de fiecare dată de sumele care intră în familie și vrea să creadă că banii nu au schimbat-o în niciun fel în zilele noastre.

„Referitor la pâine, da, au fost momente în viața noastră când nu au fost bani nici măcar de o pâine. Cred că multe familii s-au confruntat cu asta. Nu e deloc o rușine. Care e relația mea cu banii? Am mai luat ceva de la mama. Mama nu e o femeie zgârcită, dă cu dragă inimă cuiva dacă dă, dar e o femeie foarte calculată și foarte atentă ce face cu banii.
Îi ține bine acolo, nu îi dă pe prostii și eu îi seamănă foarte bine. În trecut mă mai certa că dau foarte mulți bani pe haine. Eu aveam boala SH-ului, dacă aveam 10 lei, cumpărăm 10 țoale, dădeam moda în tot liceul. Se luau de mine că de unde am atâtea haine, iar eu încercam să explic că sunt haine de la Sh, de ce se tot iau de mine.
De fiecare articol vestimentar ziceam că îl am de multă vreme. Am rămas la fel cu banii, cu toate că acum da, sunt mai mulți bani. Am rămas omul acela care e foarte atent ce face cu ei. Și chiar dacă pe mulți oameni îi schimbă banii, vreau să cred despre mine că nu. Zic eu că banii nu m-au schimbat, vreau să observe oamenii din jurul meu dacă e așa sau nu, dar eu cred despre mine și sper că nu m-au schimbat în niciun sens.
Asta e relația mea cu bani. Vin spre mine, dar încerc să îi gestionez în cel mai bun mod.”
, a povestit Ileana Sterp.

Ce spune Ileana Sterp despre soțul ei și cum stă acesta la capitolul finanțe

Ileana Sterp și soțul ei
Ileana Sterp și soțul ei[Sursa foto: Instagram]

Soțul ei este un pic mai diferit decât ea și îi place să trăiască momentul. Nu ezită să dea bani tuturor celor care au nevoie și trăiește de fiecare dată pe premiza că nu știi ce se va întâmpla mâine.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: Subiecte BAC 2024 Matematică și Istorie: La ce oră se publică baremul pe EDU.ro pentru proba obligatorie a profilului?- stirilekanald.ro

„În schimb, soțul meu este total diferit, „luați de-aici”, mână largă. Mai avem discuții pe tema asta. Ne-a întrebat fratele meu la un moment dat, acum câțiva ani, “nu vreți să mergeți în vacanța X?” „Cât costa?” Câteva mii de euro. Am zis că nu, costă prea mult, cu banii aceștia putem să facem altceva. Nu e momentul să mergem în vacanța asta, sincer. Și el a zis atunci „auzi, știi ceva, de unde știi tu ce-ți rezervă ziua de mâine?” El pe premiza asta merge. După ce mi-a zis chestia asta am zis „da, ai dreptate, hai să mergem.” I-am transferat banii fratelui meu să cumpere bilete și am zis că mergem, dar după aia am zis „uite, în situația asta dacă aveam banii ăia ne descurcăm altfel.” Dar nu regret.”, a mai spus Ileana Sterp.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ileana Sterp, despre diferențele dintre generația sa și a mamei sale: „Mama nu avea mașină, nu avea nici mașină de spălat, mergea la râu să spele hainele.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Felicitări! Larisa Groza, fosta concurentă de la Casa iubirii, a anunțat sexul copilului

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies