Ileana Sterp, mărturisiri despre relația dintre ea și Culiță Sterp! Ce regretă cel mai mult tânăra: „Zilele acestea mi-am dat seama...”

Ileana Sterp, mărturisiri despre relația dintre ea și Culiță Sterp!
Ileana Sterp, mărturisiri despre relația dintre ea și Culiță Sterp!

Tânăra a vorbit, în fața tuturor fanilor, despre cum s-a schimbat relația cu frații ei în ultima perioadă de timp.

Toți știu foarte bine că familia lui Culiță Sterp este una dintre cele mai solide și unite din lumea mondenă românească, iar pentru acest lucru sunt și foarte îndrăgiți, însă un detaliu mai puțin cunoscut a ieșit abia acum la iveală. Ileana Sterp a realizat zilele acestea că în relația lor s-a schimbat ceva și că regretă enorm faptul că nu mai pot fi la fel ca înainte. Tânăra a postat un mesaj absolut emoționant pe contul său de Instagram despre frații ei. 

Citeste si: Emily Burghelea, momente dificile cu fetița ei, Amedea! Ce a pățit micuța: „Mă topesc când văd că suferă”

Culiță Sterp și sora lui, Ileana
Culiță Sterp și sora lui, Ileana[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ileana Sterp, mărturisiri despre relația cu frații ei

Ileana Sterp este foarte activă pe rețelele de socializare și nu trece o zi fără să nu posteze câte ceva pentru urmăritorii ei, cei care așteaptă cu sufletul la gură să afle ce se

mai întâmplă în familia Sterp. Deschisă și foarte sinceră, tânăra nu se ferește o secundă să le povestească detalii incredibile despre viața ei personală, la fel cum a făcut și de această dată.

Citeste si: Anca Ciota va deveni mămică pentru prima dată! Prezentatoarea de la Kanal D a postat o imagine cu burtica de gravidă

Ileana Sterp, mărturisiri despre relația dintre ea și Culiță Sterp!
Ileana Sterp, mărturisiri despre relația dintre ea și Culiță Sterp![Sursa foto: Instagram]

Sora lui Culiță Sterp le-a povestit fanilor că a realizat de curând că se vede tot mai rar cu frații ei, lucru pe care îl regretă enorm.

Ea a postat o fotografie în care apărea alături de Culiță și sora lor, Geta, iar la descriere a povestit că își amintește cu dor cum în fiecare zi se jucau împreună pe afară, cum se certau și după se împăcau.

„Zilele acestea mi-am dat seama că tot mai rar ne întâlnim toți frații laolaltă.  Cu @getasterp mă văd cel mai des, ea vine mai mereu în vizită, însă cu băieții mai rar.

Mi-e tare dor de copilărie, când ne mai băteam, ne certam, dar tot noi ne împăcam repede, ne iubeam și ne ajutam unul pe altul la fel cum facem și acum. Vă iubesc! 🤍” , a scris Ileana Sterp la descrierea fotografiei în care apărea alături de Culiță Sterp și sora lor, Geta.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au împăcat! Cei doi s-au fotografiat sărutându-se

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies