Ileana Sterp, probleme de sănătate după ce a aflat că este însărcinată din nou

Ileana Sterp, probleme de sănătate după ce a aflat că este însărcinată din nou
Ileana Sterp, probleme de sănătate după ce a aflat că este însărcinată din nou

Ce se întâmplă cu Ileana Sterp, după ce a aflat că este însărcinată pentru a doua oară! Tânăra a ajuns la medic.

La doar câteva zile după ce a anunțat cu mare bucurie că devine mamă pentru a doua oară, Ileana Sterp trece prin clipe extrem de grele.

Sora lui Culiță Sterp traversează o perioadă grea în sarcină și a decis să le spună și celor care o urmăresc ce decizie a luat.

Ileana Sterp a dezvăluit că nu se simte la fel de bine ca la prima sarcină, ir stările de rău pe care le are au trimis-o direct la medic.

Tânăra mămică speră să își revină cât mai repede, deoarece are nevoie de ea fetița sa cea mare, Clara.

Sarcina aceasta nu este deloc ca prima. Acum confirm și eu faptul că sarcinile sunt foarte diferite între ele. Am avut și am niște zile mai proaste, mă simt nu foarte bine, am mereu stări de leșin, mă simt foarte obosită. Sper să treacă repede. Acum am ieșit de la control, parcă sunt mai liniștită, am șapte săptămâni și un pic și sunt foarte fericită.

Sper să treacă perioada asta, cu stările astea urâte, pentru că și Carla are nevoie de mine și sunt atâtea lucruri de făcut. Mulțumesc pentru mult pentru griji. Revin când o să fiu mai bine”, a spus Ileana Sterp în online, acolo unde fanii sunt dornici să fie la curent cu tot ce se întâmplă în viața tinerei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro


Vestea că Ileana Sterp este din nou însărcinată copilul i-a bucurat pe urmăritorii ei de pe rețelele de socializare, care i-au transmis o avalanșă de mesaje, după cum chiar ea a mărturisit pe Instagram: „Sunteți minunați/ minunate! Am primit o mulțime de mesaje de la voi prin care m-ați emoționat.

Citeste si: „Vă spun cu mâna pe inimă că pe unul îl știu”. Mama Geta a stat la masă cu unul dintre hoții din casa ei

 

Ileana Sterp este insarcinata
Ileana Sterp este insarcinata a doua oara[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Iancu Sterp și-a prezentat iubita întregii familii. Cum a primit-o mama Geta pe tânără

Sunt fericită că bucuria noastră este și a voastră. Am toată recunoștința pentru voi. Mulțumesc că sunteți aici”, a scris sora lui Culiță Sterp la InstaStory.

Ileana Sterp mai are o fetiță în vârstă de un an și jumătate

Ileana Sterp și soțul său mai au o fetiță în vârstă de un an și jumătate, iar familia Sterp se va mări în curând cu o fetiță sau cu un băiețel. Mama Geta este extrem de fericită să devină din nou bunică. Acum, aceasta are doi nepoți: pe Clara din partea Ilenei și pe Milan, din partea lui Culiță Sterp.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies