Ileana Sterp vorbește despre succesul de care se bucură în online: „Îmi vine natural să îmi expun viața aici, cu toate că unora li se pare ciudat sau deplasat.”

Ileana Sterp vorbește despre succesul de care se bucură în online: „Îmi vine natural să îmi expun viața aici, cu toate că unora li se pare ciudat sau deplasat.”
Ileana Sterp vorbește despre succesul de care se bucură în online: „Îmi vine natural să îmi expun viața aici, cu toate că unora li se pare ciudat sau deplasat.”

Sora lui Culiță se bucură de susținerea și aprecierea comunității sale.

Ileana Sterp a devenit cunoscută prin prisma fraților săi, Iancu și Culiță, car au participat la diferite emisiuni televizate. Ulterior, tânăra mămică s-a făcut la rândul său remarcată în mediul online, acolo unde și-a creat o comunitate numeroasă de persoane care îi sunt alături și o susțin la orice pas. Astfel, Ileana Sterp este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează adesea imagini sau filmulețe cu activitățile sale zilnice, împărtășind cu urmăritorii săi secvențe din viața de mămică și de familie.

De asemenea, bruneta păstrează o relație deschisă cu urmăritorii săi. Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta, când Ileana Sterp a postat pe contul său de Instagram o casetă prin care urmăritorii săi îi puteau adresa întrebări.

Cum gestionează Ileana Sterp succesul din mediul online?

Citește și: Ileana Sterp s-a împăcat cu felul tatălui său de a fi! Ce lecții importante a învățat din experiențele trăite în copilărie: „M-au ajutat să îmi doresc eu să fiu altfel pentru copiii mei.”

Ileana Sterp vorbește despre succesul de care se bucură în online
Ileana Sterp [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Ileana Sterp, mărturisiri despre relația ei cu banii. Cine este mai echilibrat în familie când vine vorba despre venituri: “Nu e deloc o rușine.”

Una dintre întrebările pe care le-a primit sora lui Culiță este legată de succesul pe care aceasta îl are în mediul online.

Eu sunt omul ăla care nu prea-și face planuri. Mama are o zicală „las fiecare zi așa cum vine ea” și cred că am aplicat-o și eu în viața mea. Vă dați seama că mă bucur de ceea ce mi se întâmplă, mai ales că totul a venit fără voia mea sau mai exact, fără să fac eforturi considerabile. Acum da, există muncă în spatele a ceea ce vedeți voi în online, dar este o muncă plăcută și o fac cu drag.

Adică îmi vine natural să îmi expun viața aici, cu toate că unora li se pare ciudat sau deplasat .”, a răspuns Ileana Sterp.

Citește și: Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Ileana Sterp, despre experiența nașterii

Ileana Sterp vorbește despre succesul de care se bucură în online
Ileana Sterp și copiii săi [Sursa foto: Instagram]

O altă urmăritoare a vrut să știe despre fricile tinerei mămici legate de naștere. Astfel, Ileana Sterp a vorbit deschis despre decizia ei de a naște natural și a oferit sfaturi prețioase în mediul online.  

Nu știu dacă am avut frici, dar mi-am făcut tot felul de gânduri.

Eu mi-am dorit mult să nasc natural și așa s-a întâmplat la ambele sarcini. Susțin nașterea naturală, dar în același timp cred că este important să faci cum simți. Nu contează până la urmă cum naști, important este să fie bine mama și copilul .”, a scris Ileana Sterp pe InstaStory.  



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ionuț Lupescu, despre durerile din viața de fotbalist! Regretă sportivul că a urmat drumul tatălui său? „Dimineața, de la gleznă până la umăr și pe șira spinării, mă dor toate.”

Vedetele din România care cheltuiesc foarte mulți bani pe pantofi. IREAL cum arată dressingurile lor!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies