Ilie Năstase și Ioana sunt, din nou, apropiaţi! "Îmi vor rămâne cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta!"

Ilie Năstase și Ioana au îngropat săbiile ce prevesteau despărțirea
Ilie Năstase și Ioana au îngropat săbiile ce prevesteau despărțirea

Au apărut zile senine după norii gri ce anunțau divorțul dintre Ilie Năstase și Ioana! Împăcarea a fost dulce ca mierea!

În urmă cu aproape doi ani, în aprilie 2019 Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cununat civil la Hârșova după o relație care data încă din anul 2018. Cununia religioasă a avut loc la Techirghiol, la data de 6 iunie 2020, alături de doi nași bine cunoscuți publicului, Ioana și Ciprian Marica.  Relația protagoniştilor noştri a fost una cu năbădăi din ambele părți, ba chiar umbrită de unele situații nu tocmai plăcute.

Încă dinaintea cununiei religioase existau discuții aprinse despre divorț, iar nunta religioasă a fost mai degrabă o condiție pentru a nu divorța. În luna ianuarie a acestui an, Ioana Năstase a sunat la 112 pentru a acuza o agresiune fizică și verbală din partea liderului ATP. Fără să mai aștepte, doamna a intentat și actele de divorț pentru a scăpa mai repede de căsătoria cu Ilie Năstase.

Pentru că își dorea o despărțire cât mai simplă, la notar și nu la tribunal, Ioana a fost amenințată de Ilie că ii ia toate cadourile oferite, în valoare aproximativă de 400.000 euro.

Citeste si: Ioana și Ilie Năstase au îngropat securea războiului?! Ce se întâmplă cu celebrul cuplu?

Ioana a primit de la Ilie Năstase cadouri în valoare de 400.000 euro!

Ilie Năstase și Ioana au îngropat săbiile ce prevesteau despărțirea
Ilie Năstase și Ioana în ziua nunții[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ioana Năstase a băgat actele de divorț! Ce spune fostul mare tenismen?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 Ioana a precizat: “" Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate.

În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Ultimele sale cuvinte pentru mine au fost acelea că o să îmi ia totul la divorț. Probabil vrea să îmi ia și ce am dobândit cu fostul meu soț. Eu nu sunt genul să tolerez", a conchis doamna Ioana Năstase.

Timpul a trecut și se pare că a vindecat puțin din rănile amândurora și au revenit la o relație civilizată

Ilie Năstase și Ioana s-au împăcat după ce au anunțat că divorțează!

Ioana Năstase la volanul mașinii primite cadou
Ioana Năstase la volanul mașinii primite cadou[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Într-un interviu acordat celor de la playsport.ro, aceasta a declarat:" Da, ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună. Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presă a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit. 

Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta.

Ba chiar mi-a spus, recent, că îmi vor rămâne cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta.

Sunt gata să continui să vorbesc şi să mă întâlnesc cu el şi după divorţ, sigur, dacă şi el va dori asta. Pe de altă parte, nu sunt genul hrăpăreţ şi nici nu am acceptat căsătoria cu Ilie Năstase cu nu ştiu ce motive ascunse. Asta voi cere şi la tribunal, că fiecare parte să-şi păstreze bunurile cu care a intrat în relaţia noastră, atunci când aceasta s-a oficializat!

Puțin sunt cei care știu că Ilie Năstase i-a oferit soției sale o maşină de 150.000 de euro, un apartament de 250.000 de euro şi o verighetă de 100.000 de euro. Totul pentru a-i arăta prețuirea și dragostea pe care i le poartă Ioanei Năstase.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ioana Năstase a băgat actele de divorț! Ce spune fostul mare tenismen?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies