Ilinca Obadescu: “Din vacante colectionez momente, nu suveniruri!” Anul acesta, frumoasa prezentatoare isi doreste sa viziteze Israelul

Ilinca Obadescu: “Din vacante colectionez momente, nu suveniruri!” Anul acesta, frumoasa prezentatoare isi doreste sa viziteze Israelul
Ilinca Obadescu: “Din vacante colectionez momente, nu suveniruri!” Anul acesta, frumoasa prezentatoare isi doreste sa viziteze Israelul

Ilinca Obadescu, prezentatoarea Stirilor Kanal D de pranz din weekend, si a rubricii “Ce faci in weekend?”, prezenta in cadrul principalului grupaj informativ al zilei, este pasionata de calatorii. Multi dintre noi se intreaba, probabil,  unde ii place frumoasei prezentatoare sa calatoreasca, sau cum arata o vacanta “pe placul ei”, pentru ca Ilinca, asa cum o vedem cu totii, pe micul ecran, apare mereu impecabil in fata telespectatorilor, mereu cu zambetul pe buze, lasand impresia ca are toata lumea la picioare.
 “ O sa va dezamagesc din primul moment daca va asteptati sa va povestesc despre vacante de multe mii de euro in destinatii exclusiviste. Nu ca nu ar fi frumos sa ai parte de confortul unei calatorii cu avionul la clasa business, de rasfatul pe care un hotel de 5 stele sau un bungalow situat in insula bijuterie a Oceanului Indian ti-l pot oferi.
Dar pentru mine bogatia unei vacante nu inseamna asta. Oare de ce sa muncesti un an intreg pentru o vacanta in care 5-7 zile sa fii de fapt ce nu esti in viata reala? Imi analizez cu atentie viata si am invatat sa stabilesc cat din ceea ce imi consuma resurse si timp merita cu adevarat sa investesc. Pastrez alaturi de mine oamenii, gandurile, obiceiurile care ma fac fericita si ma ajuta sa ma dezvolt ca om.
Restul? Viata e mult prea scurta, iar pe mine cultul consumului nu a reusit sa ma loveasca. Din vacante colectionez momente, nu suveniruri. Imi hranesc sufletul si imi iau energia din lucruri marunte...  un zambet, o imbratisare sau o priveliste care imi taie rasuflarea”,
marturiseste Ilinca.
Ilinca Obadescu a calatorit in tara si in strainatate, a vazut o multime de locuri fabuloase dar, cu toate acestea, simplitatea este termenul care o defineste cel mai bine.
“Inainte de a calatori in afara tarii am vazut Romania. Vreau in continuare sa cred in tara noastra, in potentialul turistic pe care il are, desi in cataloagele celor mai mari agentii de turism din lume sunt trecute doar cateva dintre minunatiile pe care le detine Romania. Am vizitat destule tari din Europa, fie in interes personal, fie in interes de serviciu si fiecare in parte mi-a lasat cate o amintire nepretuita.
Nu o sa uit niciodata diminetiile in care mi-am baut cafeaua si am citit un ziar pe Oxford Street, in Londra, sau Targul de Craciun din Viena, unde am mancat cea mai buna ciorba de fasole in paine pe o bancuta in parc, sau sutele de kilometri parcursi pe stradutele inguste din orasele Italiei”,
spune prezentatoarea.
Maroc, Turcia sunt doua dintre tarile care au fermecat-o pe Ilinca Obadescu, iar in Antalia, Turcia, vedeta se va reintoarce atunci cand va deveni mama, considerand
ca este locul perfect pentru o vacanta in familie. Prezentatoarea ne dezvaluie si lista dorintelor in ceea ce priveste vacantele ce vor urma.  
“Cea mai interesanta vacanta a fost in Maroc. O tara plina de discrepante intre lux si saracie, dar de o frumusete rara. In Turcia am fost in Istanbul, dar si in Antalia unde ma voi reintoarce dupa ce in viata mea o sa apara un copil.
Cred ca acolo poti avea parte de vacanta perfecta cu familia. Am fost si in Dubai, care poate fi o alternativa de vacanta reusita atunci cand la noi in tara este frig si tie iti e dor de soare si nisip. Anul acesta imi doresc foarte mult sa ajung in Israel. Iar in viitor am pregatita o lista lunga. Vreau sa ajung la New York, unde vreau sa imi petrec Craciunul si sa ma aflu in Times Square in noaptea dintre ani. Imi doresc sa ajung in Bali, China si Mexic pentru a cunoaste traditii, obiceiuri, culturi noi”,
marturiseste Ilinca Obadescu.
            Si, pentru ca se apropie perioada concediilor, Ilinca Obadescu adreseaza un gand tuturor celor care adora calatoriile si care urmeaza sa plece in vacanta.
“Fiecare om face ce vrea cu viata si vacanta lui J, asa ca nu o sa va dau un sfat, ci o sa va urez sa va bucurati de vacante pe sufeletul vostru!”, spune Ilinca.


Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Top 3 zodii care au noroc cat pentru o viata in iunie 2018. Sunt vedetele acestei luni

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies