Ilinca Vandici a ales tinuta pentru botez a fiului ei! Zian-Ioan va purta un costumas superb si pantofi sport! Dar... PANICA! Rochiile ei de mireasa nu sunt gata!

Ilinca Vandici a ales tinuta pentru botez a fiului ei! Zian-Ioan va purta un costumas superb si pantofi sport! Dar... PANICA! Rochiile ei de mireasa nu sunt gata!
Ilinca Vandici a ales tinuta pentru botez a fiului ei! Zian-Ioan va purta un costumas superb si pantofi sport! Dar... PANICA! Rochiile ei de mireasa nu sunt gata!

Ilinca Vandici se pregateste pentru cel mai important eveniment din viata ei de sotie si mamica: fiul ei va fi crestinat, iar ea va fi mireasa!

Ilinca Vandici a primit acasa o echipa de filmare de la Teo Show. Frumoasa prezentatoare a emisiunii "Bravo, ai stil!" a facut un scurt tur al camerei fiului sau, a aratat dulapul cu hainute si a scos si costumasul pe care baietelul ei il va purta in weekend, in ziua in care va deveni crestin, scrie WOWbiz.ro.

"Bebe e bine, ne face mereu surprize, cum fac bebelusii, care miros frumos.

Cum vine mami acasa, de bucurie, face surprize. Dar mie mi-e drag de el, il spal si-l schimb cu cel mai mare drag", a spus Vandici la Teo Show.

"E un baietel la fel de cochet ca mamica lui. Hainutele nu sunt in cea mai mare ordine, deja au inceput sa ii ramana mici. Unele ii sunt mari, altele prea mici.

Sunt multe hainute pe care nu a apucat sa le poarte", a mai declarat Ilinca.

Ilinca Vandici a scos din dulap si costumasul pe care Zian-Ioan il va purta in ziua cea mare.

 

 

 

 

"Am ales tinuta lui pentru botez. Mi-a fost greu.

Sincer! Nu am vrut sa il imbrac cu ceva nepotrivit pentru varsta lui. Are aproape trei luni, nu am vrut camasi scortoase, sacouri nu stiu de care.  O sa poarte un body cu rever, din bumbac. M-am sfatuit cu Maurice si cu toti colegii de la Bravo, ai stil! M-am consultat pentru toate tinutele pentru toata familia. N-am nicio rochie dintre toate rochiile care trebuie sa fie gata", a spus ea.

"De acasa la biserica si de la biserica pana acasa, nu ma intereseaza ce o sa spuna oricine, bebe o sa poarte caciulita. Punct!", a adaugat Vandici.

"Mai sunt patru zile pana la nunta si nu am rochii! Nu vreti sa mergem sa filmam si acolo? Sa ii strang un pic cu usa? Sa le zic: am venit sa filmam, nu avem rochia pentru proba?!", a facut haz de necaz frumoasa vedeta de la Kanal D.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Concert in toata regula, la nunta Ilincai Vandici! Avem lista artistilor care vor canta la petrecerea anului!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies