Ilinca Vandici a izbucnit in lacrimi! A probat rochii de mireasa si s-a topit toata! "Am pielea de gaina! Doamne, cate emotii am"

Ilinca Vandici a izbucnit in lacrimi! A probat rochii de mireasa si s-a topit toata!
Ilinca Vandici a izbucnit in lacrimi! A probat rochii de mireasa si s-a topit toata! "Am pielea de gaina! Doamne, cate emotii am"

Ilinca Vandici a intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta. Peste doua saptamani se marita si isi boteaza baietelul, iar acum a pornit in cautarea rochiei de mireasa!

 

Pentru acest eveniment atat de important din viata ei, Ilinca Vandici a apelat la o buna prietena creatoare de moda. Andra a marturisit ca ar vrea ca Ilinca sa poarte mai multe tinute in ziua in care devine doamna Neacsu si in fata lui Dumnezeu. "Vor fi minim trei, maxim mai vedem cate", a declarat designerul, scrie WOWbiz.ro.

"Vaaaai, am emotii! E prima proba! Vai, ce emotii! Multe fete isi imagineaza momentul asta toata viata, eu nu m-am gandit la asta pana acum. Am pielea de gaina", a spus Ilinca Vandici.

Frumoasa prezentatoare a emisiunii "Bravo, ai stil!" a probat mai multe rochii si fiecare in parte i-a picat cu tronc. 

"Eu de emotionata am plans, dar nu credeam ca o sa ma loveasca asa.
eu am tot probat rochii de mireasa, insa nu ma asteptam sa am reactia asta. poate pentru ca e vorba despre rochia MEA de mireasa", a explicat Ilinca la Teo Show. "La nunta si la botez o sa fie in primul rand cu plans, abia apoi o sa fie cu petrecere si voie buna!", a spus Vandici.

Lacrimile nu au incetat sa cada nici in platou.

Recunoscatoare pentru toate lucrurile foarte frumoase din viata ei, Ilinca a plans iar! "Ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce traiesc de un an de zile! Visam la ele, dar doar eu stiu cat de chinuit a fost sufletul meu si prin cate am trecut. Mi-e frica de momentele neplacute si ma rog sa nu se intample nimic!", a mai declarat ea.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum arata o zi din viata Ilincai Vandici de cand a nascut" Ii zic ca ma duc la filmari, sa-i aduc bani, sa nu-i lipseasca nimic". Vezi ce raspunde micutul Zian" VIDEO EXCLUSIV!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies