Ilinca Vandici a izbucnit în plâns pe YouTube! Mărturisiri dureroase după ani de tăcere: „Au fost opt ore al dracului de grele. Am rămas cu traume”

Ilinca Vandici a izbucnit în plâns pe YouTube! Mărturisiri dureroase după ani de tăcere: „Au fost opt ore al dracului de grele. Am rămas cu traume”
Ilinca Vandici a izbucnit în plâns pe YouTube! Mărturisiri dureroase după ani de tăcere: „Au fost opt ore al dracului de grele. Am rămas cu traume”

Așa cum a promis, Ilinca Vandici a publicat primul video pe pagina ei de YouTube. Vedeta a vorbit despre depresia postnatală.

Ilinca Vandici și-a lansat canalul de YouTube. Frumoasa perzentatoare de televiziune și-a propus să arate oamenilor omul din spatele carierei strălucite și faptul că, în ciuda aparențelor, s-a confruntat cu probleme pe care multe femei le au și despre care nu se vorbește foarte des.

Ilinca Vandici a recunosct că s-a luptat cu depresia postnatală după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Zian.

„În prima seară când am venit acasă cu Zian de la spital, copilul meu a plâns opt ore… Și îmi aduc aminte și acum de asta, pentru că au fost opt ore al dracului de grele. Cumva simțisem înainte… atacurile de panică din spital, însă, v-am zis, o să vorbesc într-un episod ulterior despre asta. Și cred că cel mai tare m-a durut… momentul în care am conștientizat că eu, ca mamă, nu pot să fac nimic pentru copilul meu… ca el să se liniștească.

Am încercat, evident, toate soluțiile, după opt ore, în sfârșit, s-a potolit. Însă, ce am simțit eu în acele opt ore este foarte greu de exprimat în cuvinte. E frustrant pentru o mamă să nu reușească să își liniștească copilul.

 

Știu că tot ceea ce tu simți îi transmiți copilului, știu că în momentul în care eu reușeam să mă liniștesc, trebuia să reușească și el să se liniștească… știu că singurul lucru pe care trebuia să îl fac era: să-l țin în brațe și să respirăm amândoi.

Dar în acel moment n- am fost capabilă de asta, am uitat tot ce am citit, am uitat tot ce am învățat, am uitat tot ce am prins din zbor de la specialiști pe toată durata sarcinii… și asta s-a întâmplat! Cred că noaptea aceea a fost noaptea în care am simțit concret cum s-a instalat depresia postnatală. Îmi era frică, îmi era teamă, eram obosită, pentru că nu dormisem și știm cu toți că oboseala, în condiții de stres, este cel mai mare dușman al unui om.
Eram stresată, aveam atacuri de panică, nu puteam să respir, nu reușeam să respir, iar toate astea i le transmiteam copilului meu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Diana Simion iubește din nou, după divorțul de Răzvan Simion! Primele declarații ale iubitului: „Ne cunoaștem de vreo 20 de ani”

În fiecare seară… după apusul soarelui, câteva ore… copilul meu plângea încontinuu. Iar momentul în care el plângea era… cumplit! Inclusiv acum am rămas cu… hai să le numim traume. Hai să lăsăm măștile deoparte și hai să spunem adevărul pe față. Nu pot să îmi aud copilul că plânge. Tocmai de aceea petrec foarte mult timp cu el, tocmai de aceea ne jucăm extrem de mult și încerc să găsesc tot felul de variante astfel încât el să zâmbească în permanență și să fie fericit, pentru că nu pot să-l aud că plânge.

E clar că nu am trecut peste asta total, însă am reușit să depășesc episodul respectiv. E clar că undeva, în subconștient, încă mai sunt lucruri care mă afectează și probabil că acum este și momentul în care, spunând lucrurilor pe nume, reușesc să descarc… și poate că da, și un ajutor de specialitate mi-ar fi de mare folos. (…)”, a povestit frumoasa în primul episod de vlog postat pe canalul ei de YouTube.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Ilinca Vandici vorbește deschis pe YouTube

„Un nou capitol al vieții mele se deschide o dată cu exercițiul pe care l-am început pe canalul meu de YouTube. Subiecte uimitoare, mărturii șocante, secrete din spatele imaginii construite până acum vor fi dezvăluite celor care vor avea curiozitatea de a pătrunde în micul meu univers. Momentul pe care l-am ales pentru a deschide această ușă nu este unul întâmplător, acum am ajuns în punctul în care sunt suficient de puternică pentru a-mi înfrunta demonii trecutului și pentru a împărtăsi lecțiile pe care le-am învătat din întâlnirile cu ei. Am speranța că tot conținutul acestui canal de comunicare va ajuta, va motiva, va determina oameni să devină mai puternici, să ia decizii importante și să-și trăiască viață la adevăratul ei potențial!”, a declarat frumoasa Ilinca Vandici.

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies