Ilinca Vandici are probleme cu sarcina. Burtica ii da de furca: “Imi vine greu sa respir pentru ca se pune pe stern si imi pierd rasuflarea”

Ilinca Vandici are probleme cu sarcina. Burtica ii da de furca: “Imi vine greu sa respir pentru ca se pune pe stern si imi pierd rasuflarea”
Ilinca Vandici are probleme cu sarcina. Burtica ii da de furca: “Imi vine greu sa respir pentru ca se pune pe stern si imi pierd rasuflarea”

Prezentatoarea emisiunii “Bravo, ai stil!” se confrunta cu probleme specifice femeilor care se afla in ultimul trimestru de sarcina.

Insarcinata aproape in opt luni, Ilinca Vandici se indreapta cu pasi repezi spre finalul perioadei de maternitate. Peste o luna, vedeta tv va da nastere primului sau copil si va deveni mamaica de baietel.

Din cate se pare, pustiul ei este un neastamparat si jumatate si ii da mamicii mari batai de cap ingreunandu-i orice activitate.

“Ma imbrac mai greu, ma incalt mai greu, dus fac mai greu, orice, orice, totul e greu.

Si de dormit dorm mai greu si la fel patesc si cu mancatul. Asta pentru ca bebelusul a inceput sa creasca si stomacul sa se micsoreze si atunci, oricat de putin as manca, am senzatia ca am inghitit un porcusor. Cam asa ma simt. E dificil, imi vine greu sa respir pentru ca sarcina se pune pe stern si atunci imi pierd rasuflarea”, ne-a declarat Ilinca Vandici.

Vesela si foarte haioasa, cu un tonus ridicat si cu acea bucurie in priviri pe care maternitatea le-o da viitoarelor mamici, Ilinca Vandici ne-a dezvaluit ca a facut o fixatie pentru o salopeta de graviduta. Mai exact pentru un articol vestimentar din care nu mai iese.

“Am o piesa vestimentara de rezistenta si anume o salopeta de plus, larga, cred ca este masura L, XL, cam asa, o salopeta din care nu mai ies.

Adica o port, o spal, o port, o spal si tot asa. In perioada urmatoare, avand in vedere ca afara e cald si eu mai am o luna pana cand voi naste, am vorbit cu colegul Razvan Ciobanu si i-am zis asa: Ii tai manecile si ii tai pantalonii si ii faci scurti ca sa o port purta in continuare pana nasc, sa ma simt relaxata pana la final”,
spune amuzata Ilinca Vandici.
 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ilinca Vandici arata minunat intr-o rochie mulata pe burtica de gravida! Vedeta TV a atras toate privirile la un eveniment monden

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies