Ilinca Vandici are stil! Cum a aratat cea de-a treia tinuta pe care vedeta Kanal D a purtat-o la nunta?

Ilinca Vandici are stil! Cum a aratat cea de-a treia tinuta pe care vedeta Kanal D a purtat-o la nunta?
Ilinca Vandici are stil! Cum a aratat cea de-a treia tinuta pe care vedeta Kanal D a purtat-o la nunta?

Ilinca Vandici si Andrei Neacsu au facut cununia religioasa, duminica, 15 octombrie. Odata cu mult asteptata ceremonie, cei doi si-au crestinat si copilul, pe micutul Zian-Ioan, scrie WOWbiz.ro.


Si pentru ca atunci cand vine vorba de stil, Ilincai Vandici nu-i scapa nimic, indragita prezentatoare TV a facut un adevarat spectacol al tinutelor, odata cu marele eveniment.
Dupa ce a schimbat doua rochii de mireasa, Ilinca si-a surprins invitatii cu cea de-a treia tinuta.
Ea a optat pentru o croiala masculina, din doua piese, pantaloni si taior, in nuante albe. Palaria alba cu cozoroc si plasa alba a completat look-ul retro al Ilincai Vandici.

 

 


Vedeta s-a simtit extraordinar si a dansat alaturi de invitatii ei.
Daca la inceputul serii, invitatii s-au delectat cu tortul de botez al micutului Zian-Ioan spre sfarsitul serii, a fost adus tortul de nunta al celor doi indragostiti, care a fost din cale afara de spectaculos.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ilinca Vandici a ales tinuta pentru botez a fiului ei! Zian-Ioan va purta un costumas superb si pantofi sport! Dar... PANICA! Rochiile ei de mireasa nu sunt gata!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies