Ilinca Vandici, declaraţii cutremurătoare despre depresia postnatală. ”Mi s-a instalat o stare de panică, de frică, de nelinişte”. Vezi cum a reuşit să-şi revină frumoasa vedetă

Ilinca Vandici, declaraţii cutremurătoare despre depresia postnatală. ”Mi s-a instalat o stare de panică, de frică, de nelinişte”. Vezi cum a reuşit să-şi revină frumoasa vedetă
Ilinca Vandici, declaraţii cutremurătoare despre depresia postnatală. ”Mi s-a instalat o stare de panică, de frică, de nelinişte”. Vezi cum a reuşit să-şi revină frumoasa vedetă

Ilinca Vandici a trecut prin momente grele după ce l-a născut pe Zian.

Ilinca Vandici este o mămică fericită şi împlinită, iar momentele petrecute alături de micuţul Zian sunt nepreţuite. Vedeta îşi adoră fiul, acesta oferindu-i clipe care îi încarcă pur şi simplu, bateriile.

Amfitrioana emisiunii "FanArena" recunoaşte însă că, după ce a născut, a trecut printr-o adevărată dramă, o afecţiune pe care o au multe femei imediat după ce aduc pe lume un copil.

Ilinca a povestit că a avut o depresie postnatală, a descris stările oribile prin care a trecut şi cum a reuşit să depăşească senzaţia că nu va face faţă maternităţii.

"Doamnelor, când sunteţi însărcinate, este necesar să nu uitaţi să vă pregătiţi sufleteşte şi energetic pentru experienţa maternităţii. Să vă duceţi cât mai des la biserică şi să vă rugaţi sincer pentru binele vostru şi al copilului.

Eu nu am făcut asta, deşi sunt extrem de credincioasă, pentru că eram obosită după filmări sau găseam altceva de făcut. După naştere, zilele din spital au fost pentru mine debusolante...Nu ştiam de se întâmplă...Voiam copilul, dar nu ştiam cum să-l ţin, cum să-l alăptez. În cea de-a doua zi de maternitate, după ce plecaseră toţi, am rămas singură cu copilul la sân, iar el a început să ţipe şi la un moment dat, am sărit cu el din pat, să-l plimb, şi aveam nişte dureri îngrozitoare după operaţie, cred că şi asta m-a marcat.
A doua zi, am văzut-o pe asistentă cât de repede îi face băiţă, cât de uşor îi este şi am simţit că mi se face rău pentru că m-am gândit că eu nu o să pot face asta niciodată. Mi s-a instalat o stare de frică, de panică, de nelinişte, o jumătate de oră nu m-am putut opri din plâns şi nici nu aş fi ştiut cum să-i explic mamei de ce aveam stările alea.
Acasă, bebe plângea întruna, urla, iar eu eram blocată, pur şi simplu eram neputincioasă. Am vorbit cu un psiholog, care mi-a spus că îi transmit starea copilului meu şi de aceea este aşa agitat. Uşor-uşor m-am liniştit, am făcut ce m-a învăţat specialistul, iar acum în momentul în care îmi strâng copilul la piept, se linişteşte instantaneu. Am o legătură minunată cu fiul meu"
, a declarat Ilinca Vandici pentru revista VIVA. 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ilinca Vandici, declaraţii cutremurătoare despre un moment greu din viaţa ei. Cine a pus-o să aleagă între relaţie şi carieră? "Dumnezeu mi-a dat înţelepciune" VIDEO EXCLUSIV!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies