Ilinca Vandici, declaraţii cutremurătoare despre un moment greu din viaţa ei. Cine a pus-o să aleagă între relaţie şi carieră? "Dumnezeu mi-a dat înţelepciune" VIDEO EXCLUSIV!

Ilinca Vandici, declaraţii cutremurătoare despre un moment greu din viaţa ei. Cine a pus-o să aleagă între relaţie şi carieră?
Ilinca Vandici, declaraţii cutremurătoare despre un moment greu din viaţa ei. Cine a pus-o să aleagă între relaţie şi carieră? "Dumnezeu mi-a dat înţelepciune" VIDEO EXCLUSIV!

Ilinca Vandici, momente grele din viaţa ei. Vezi cum a ieşit dintr-o situaţie extrem de dificilă.

Puternică, inteligentă, frumoasă şi mereu cu zâmbetul pe buze, Ilinca Vandici este una dintre femeile despre care putem să spunem că au totul.

Vedeta Kanal D are o carieră de invidiat, un copil minunat şi, nu în ultimul rând, un soţ care nu se teme de succesul şi celebritatea partenerei lui de viaţă şi nici nu încearcă să-i îngrădească libertatea.

"Când l-am cunoscut pe Andrei, viaţa mea s-a schimbat radical.

Cel mai important este să ai acasă linişte, suport, susţinere, un om care să te încurajeze în permanenţă, care să-ţi spună mereu că eşti cea mai bună şi că vei reuşi...Eu am parte de asta de la Andrei şi, bineînţeles, şi viceversa se aplică aceeaşi regulă şi teorie. Asta ne uneşte şi ne face relaţia şi mai frumoasă", a spus frumoasa prezentatoare tv.

Sinceră, protagonista noastră a recunoscut însă că a existat un bărbat în viaţa ei care ar fi vrut ca ea să renunţe la cariera pe care o construieşte cu dedicare de mai

bine de 10 ani.

"Doamnelor, dacă un bărbat se interpune în calea drumului vostru, in calea a ceea ce vă doriţi să faceţi, părăsiţi-l. Un om care te împiedică să faci ceea ce te împlineşte pe tine nu merită să-ţi fie alături. Am avut şi eu parte de aşa ceva, nu sunt străină de acest subiect. Dumnezeu mi-a dat însă înţelepciune şi am reuşit să mă readuc pe linia de plutire.

Mi-am dat seama că eu sunt importantă, că asta e cariera pe care vreau să o urmez şi că nu trebuie să ascult de x si de y care azi sunt şi poate mâine nu mai sunt. Apa trece, pietrele rămân. A fost greu, a fost de durată, a fost o luptă, dar am reuşit să descopăr că eu sunt cea mai importantă şi că, dacă eu sunt bine, totul merge strună atât în viaţa personală cât şi în cea profesională", a
declarat amfitrioana emisiunii "FanArena" pentru kfetele.ro.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Meghan Markle nu va deschide niciun cadou de Crăciun! Încă un obicei cu care ducesa de Sussex va trebui să se obişnuiască

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies