Ilinca Vandici, declaratii emotionante la ultima filmare pentru “Bravo, ai stil!” – Prezentatoarea tv intra in concediu prenatal! Vezi ce sfat i-a dat Andreei Banica, cea care ii va tine locul!

Ilinca Vandici, declaratii emotionante la ultima filmare pentru “Bravo, ai stil!” – Prezentatoarea tv intra in concediu prenatal! Vezi ce sfat i-a dat Andreei Banica, cea care ii va tine locul!
Ilinca Vandici, declaratii emotionante la ultima filmare pentru “Bravo, ai stil!” – Prezentatoarea tv intra in concediu prenatal! Vezi ce sfat i-a dat Andreei Banica, cea care ii va tine locul!

Ilinca Vandici a filmat ultima filmare pentru “Bravo, ai stil!”, inainte de a aduce pe lume primul ei bebelus. Prezentatoarea tv a intrat in concediu prenatal, iar cea care ii va tine locul in show este cantareata Andreea Banica.

Ilinca Vandici e pe ultima suta de metri. Vedeta tv se pregateste sa devina mama peste numai cateva saptamani, motiv pentru care, la recomandarea medicului, a intrat in concediu prenatal.

Prezentatoarea show-ului “Bravo, ai stil!” s-a despartit cu greu de colegi si de concurente, prin lacrimi le-a urat succes si le-a promis ca va reveni cat de repede poate.

Vezi VIDEO EXCLUSIV pe WOWbiz.ro.

 

Ilinca ne-a acordat un interviu exclusive chiar inainte de a intra in ultima emisiue. “Lasa-ma ca ma apuca plansul. Deja am tras o tura dimineata. Sunt bine, suntem foarte bine, asta e important. Suntem sanatosi vizavi de sarcina si vizavi de bebelus, vizavi de emisiune sunt foarte emotionata. De mult n-am mai experimentat asa emotii pentru ca vrei, nu vrei, cumva, iti vine greu sa lasi o familie, o echipa in spate, cu care ai impartit bune si rele aproape un an, 6 zile din 7.

E destul de complicat. Cu atat mai mult cu cat, ma rog, “Bravo, ai stil!” este proiectul meu de suflet, este cumva primul meu bebelus daca pot sa spun asa… si atunci chiar imi e foarte dificil sa trec prin etapa asta. Insa e musai sa ne gandim si la cel de-al doilea bebelus (rade – n.r.). Am nevoie de putin odihna pentru ca in principiu am intrat pe ultima suta de metri.
Termenul ar fi cam o luna, dar oricand incepand de saptamana viitoare, vorba doamnei Parfene, doctorita mea, se pot intampla lucruri.

Dar suntem sanatosi, asta e important, si oricand va dori el si cand va decide Dumnezeu ca e momentul, suntem pregatiti cica (zambeste – n.r.) Nu cred ca sunt pregatita si n-o sa fiu niciodata pentru asta, dar o sa fac fata n-am ce sa comentez.

Inca nu mi-am luat ramas bun de la fete, de la juriu, de la colegi, n-am putut sa fac asta. O sa o fac pe parcursul emisiunii de astazi, o sa o fac si la finalul emisiunii de astazi. O sa fie o emisie foarte grea pentru ca pe langa faptul ca eu sunt emotiva de felul meu, in general, acum sunt dublu emotiva din cauza sarcinii. Cumva cred ca-mi va fi foarte greu sa ma pot concentra si sa duc la bun sfarsit tot ce am de facut in emisiune, insa sunt convinsa ca si cei de acasa, si colegii,
si fetele vor intelege emotivitatea mea si lipsa de concentrare daca vrei, si lacrimile. Sunt din dragoste, absolut toate
”, a declarat, emotionata, Ilinca Vandici pentru WOWbiz.ro.

Andreea Banica ii va tine locul Ilincai. Cele doua au vorbit deja, iar prezentatoarea tv i-a urat cantaretei succes. Mai mult, i-a dat si un sfat.

“Deja am vorbit cu Andreea Banica, ne-am intalnit, am stat de vorba, dar bineinteles ca va trebui sa fac asta si-n platoul emisiunii.

In primul rand ii voi multumi pentru ca ea e cea care practic ne ajuta pe noi ca si echipa, ma ajuta pe mine, tinandu-mi locul pana in momentul in care voi naste si voi putea sa revin pe sticla, iar in al doilea rand ii voi tine pumnii si o voi urmari cu mare drag. Eu am incredere in ea 100% ca va face fata cu brio si ca va fi la fel de indragita de cei de acasa precum am fost eu.
Sfat? Sa fie naturala, asta e singurul sfat pe care pot sa i-l dau. Ea ea un om deosebit, e obisnuita cu televiziunea, e o show-woman, daca vrei, si atunci n-am ce sfaturi sa ii dau pentru ca trebuie sa fie ea, trebuie sa fie naturala si spontana. De obicei este asa. Nu-mi fac absolut deloc probleme, ba dimpotriva, va repet, cred ca va aduce un plus emisiunii, de ce nu, si cu siguranta va fi o prezenta extrem de agreabila”
, a mai spus Ilinca.

Prezentatoarea show-ului “Bravo, ai stil!” a marturisit ca se va uita in continuare la show, si inainte de a naste, dar si dupa cand il va viziona cu bebelusul in brate.

“Vreau sa ma uit la emisiune, dar n-am cum sa nu ma uit la emisiune pentru ca, pe langa faptul ca este, da, intr-adevar job-ul meu, repet, este si un proiect de suflet, este un fenomen de nivel national, de mare succes care mie imi place foarte tare si din care am foarte multe lucruri de invatat. O sa ma uit cu siguranta si pana cand voi naste, dar si dupa aceea, de ce nu, ne uitam cu bebelusul. Va fi obisnuit, cred ca inclusiv sunetele si muzica din platou cumva vor rezona cu ceea ce ce stie el din burtica. Stii ca tot ceea ce eu ii spun acum, muzica pe care o aude, tonalitatea vocii si asa mai departe, cumva ii vor fi apropiate dupa ce se va naste si il si vor linisti. Cu siguranta voi sta cu bebelusul in brate si ma voi uita la “Bravo, ai stil!”. N-am nici cel mai mic dubiu. Asta pana cand vom lua pauza ca dupa aceea, din sezonul 3, suntem pe baricade cu bebelusul direct in platou. Nu se pune problema ”, a adaugat Ilinca Vandici. 
 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ilinca Vandici e cea mai sexy graviduta! Tinuta care te va face sa spui "WOW"!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies