Ilinca Vandici: „În două luni vine bebe!” Vedeta este în culmea fericirii!

Ilinca Vandici şi familia ei
Ilinca Vandici are o familie foarte frumoasă

Ilinca Vandici, îndrăgita prezentatoare a emisiunii fenomen Bravo, ai Stil! Celebrities a anunțat mărirea familiei sale! 

Mai toată lumea a auzit măcar o dată de Ilinca Vandici, având în vedere trecutul ei lung în lumea showbiz-ului românesc și prezența sa remarcabilă pe rețelele de socializare, unde frumoasa prezentatoare se bucură de extrem de mulți urmăritori. Puțini știu însă că Ilinca are și o soră, care în curând va deveni mămică.

Nu cu mult timp în urmă, vedeta a postat fotografii de la cununia civilă a surorii sale, care a fost oficializată chiar de socrul Ilincăi, Alexandru Neacșu, primarul comunei Tunari.

„Vom avea un nepoțel!” a declarat Ilinca Vandici

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici la "Bravo, ai stil! Celebrities!"[Sursa foto: Instagram]

Natalia, sora prezentatoarei, și Alexandru și-au oficializat relația de iubire după doi ani și urmează să devină părinți pentru prima dată. La cununie, Natalia a purtat o frumoasă rochie albă, suficient de vaporoasă cât să nu o incomodeze pe graviduță. „Este doar despre dragoste. Zi magică pentru familia noastră. Casă de piatră”, a scris Ilinca Vandici în mediul online.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Între proaspeții căsătoriți există o diferență de vârstă de 6 ani. Natalia are 37 de ani, în timp ce partenerul ei are 31. Lumea televiziunii nu-i este străină bărbatului, întrucât acesta are experiență profesională în spatele camerelor. Pe Natalia, însă, nu o pasionează lumea showbiz-ului.

Sora Ilincăi Vandici
Sora Ilincăi Vandici este însărcinată[Sursa foto: Instagram]

„Deocamdată sora mea și cumnățelul nu au nași. Eu și Andrei, soțul meu, am fost martori la căsătorie. Nu știm când va avea loc nunta, pentru că, în situația actuală în care ne aflăm nu prea putem să facem planuri de petreceri cu numeroși invitați. Și tot din pricina pandemiei, nici despre o lună de miere nu poate fi vorba, pentru moment. Și oricum, nu e timpul de călătorii, mai ales că surioara mea e însărcinată și, da, urmează să avem un nepoțeeelll", a declarat extrem de fericită Ilinca Vandici, frumoasa prezentatoare de la „Bravo, ai

stil! Celebrities” în ziua marelui eveniment, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Ulterior, protagonista noastră ne-a arătat că este extrem de nerăbdătoare să-şi cunoască nepotul. În urmă cu puţin timp, aceasta a afirmat, vizibil emoţionată, că bebeluşul va sosi în scurt timp.

" În două luni vine bebe", a spus frumoasa Ilinca Vandici.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Lidia Buble și Cătălin Botezatu, iubire secretă? „Dormeam cu poza lui sub pernă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies