Ilinca Vandici, la “înghesuială”! Brigada sexi a emisiunii “Bravo, ai stil!”

Ilinca Vandici, la “înghesuială”! Brigada sexi a emisiunii “Bravo, ai stil!”
Ilinca Vandici, la “înghesuială”! Brigada sexi a emisiunii “Bravo, ai stil!”

Sambata seara, in Gala “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, “vocea poporului” este nelipsita din cadrul show-ului, prin intermediul celor mai ravniti barbati din showbiz-ul autohton, Victor Slav, Bogdan Vladau si Jorge.

In tinute lejere, in pijamale semnate chiar de Jorge, cei trei barbati irezistibili isi fac aparitia pe platoul emisiunii, spre deliciul privitorilor.

In ton cu tematica Galei de sambata, “Deschidere de club”, cei trei se conformeaza vestimentar si dau o petrecere in pijamale. Imbracati adecvat, ca niste adevarati patroni de cluburi exclusivite, acestia dau tonul distractiei.

“Vreau si eu pe canapea cu voi! Vai, dar ce bine este aici, intre baieti”, spune incantata Ilinca Vandici, in timp ce baietii ii fac loc, ca niste adevarati gentelmani, pe canapea.


Momentul starneste un val de gelozie din partea celor patru jurati, aflati de cealalta parte a baricadei, si imediat Razvan Ciobanu vine cu o propunere pentru prezentatoarea show-ului.
“Daca Ilinca se simte atat de bine pe canapea, eu zic sa ramana acolo si noi, juratii, sa nu vorbim deloc astazi! Sa prezinte ei emisiunea”, afirma juratul.

Cum s-au impartit taberele si ce tinute vestimentare vor cuceri sau vor dezamagi juratii veti putea afla urmarind editia de sambata a show-ului “Bravo, ai stil!”
 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ilinca Vandici, tinuta SEXY la "Bravo, ai stil!" - A purtat decolteu adanc si fusta transparenta!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies