Ilinca Vandici, lovitură cumplită. Vedeta a început să plângă. Tatăl a murit sub ochii ei după ce a strâns-o tare de mână. "A fost clipa când s-a dus"

Ilinca Vandici, lovitură cumplită. Vedeta a început să plângă. Tatăl a murit sub ochii ei după ce a strâns-o tare de mână.
Ilinca Vandici, lovitură cumplită. Vedeta a început să plângă. Tatăl a murit sub ochii ei după ce a strâns-o tare de mână. "A fost clipa când s-a dus"

Ilinca Vandici, lovitură cumplită de la viaţă. Uite ce o face să plângă de fiecare dată.

Puternică, ambiţioasă şi mereu cu zâmbetul pe buze, frumoasa Ilinca Vandici este una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din România.

Vedeta are o sumedenie de fani, este modelul a numeroase tinere, iar când o vezi întotdeauna optimistă şi veselă ai spune că nu a trecut niciodată printr-o dramă.

Ei bine, percepţia aceasta nu are nicio legătură cu realitatea. Ilinca a muncit mult să ajungă la nivelul la care este astăzi şi a avut parte de deziluzii, de obstacole şi de dezamăgiri, pentru că drumul spre vârf nu este niciodată facil.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Prezentatoarea tv povesteşte însă, cu lacrimi în ochi, că un singur eveniment a sfâşiat-o şi a trebuit să facă eforturi psihice şi emoţionale mari să îşi revină.

În urmă cu 10 ani, când era la început de drum în televiziune, îndrăgita vedetă şi-a pierdut tatăl.

Ilinca Vandici, lovitură cumplită de la viaţă. "Îl simt că este lângă mine, că mă îndrumă"

" Aveam 21 de ani când am primit cea mai mare lovitură a vieţii mele. Era joi seară, eram în Bucureşti, când m-a sunat mama şi mi-a zis să vin de urgenţă acasă, la Oradea. Tata era bolnav de ceva timp, dar situaţia lui se înrăutăţise. M-am dus direct la spital, am stat de vorba cu el, am mers la un moment dat să-i cumpăr o ciorbă de văcuţă, pentru că îşi dorea mult să mănânce...

Am petrecut ceva timp împreună, cu toată familia, apoi el a adormit, Mama a plecat puţin, sora mea la fel, şi când s-a trezit am stat doar noi doi, m-a strâns tare de mână şi s-a întors cu faţa la perete... Aceea a fost clipa când s-a dus...Îmi vine să plâng de fiecare dată când vorbesc despre asta. Cred ca el m-a aşteptat să ajung acasă, să îmi spună că mă iubeşte şi că este mândru de mine.
Din momentul respectiv, de fiecare dată când am avut de făcut o alegere, când am fost pusă într-o situaţie mai grea, m-am gândit la tatăl meu şi m-am întrebat ce şi-ar fi dorit el. Oricum vreau să vă spun că îl simt că este lângă mine, că mă îndruma şi cred că sunt fericită şi împlinită acum pentru că tatăl meu m-a ghidat cumva pe cel mai bun drum pentru mine
", a declarat Ilinca Vandici pentru revista VIVA!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Sfatul zilei din 10 iulie 2024. O zodie se va întâlni cu o veche iubire

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies