Ilinca Vandici, mărturisiri despre planurile pe care le are după „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Dezvolt și alte proiecte”

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici

Prezentatoarea de la Kanal D a vorbit despre ce vrea să facă acum, după ce show-ul de modă s-a încheiat! Iată ce proiecte pregătește Ilinca Vandici

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”, este foarte îndrăgită de telespectatori, însă acum că show-ul de modă s-a încheiat, mulți se întreabă unde o pot urmări în continuare, căci fără îndoială prezența ei pe micile ecrane aduce mare bucurie în rândul publicului.

Ultima oară am văzut-o pe Ilinca Vandici în timp ce anunța marea câștigătoare a sezonului cu număr șapte „Bravo, ai stil! Celebrities”, mai exact pe Roxana Erdei, care a reușit, cu mult efort și ambiție, să pună mâna pe titlul de cea mai stilată femeie din țară, dar și pe cecul în valoare de 100.000

de lei. Ei bine, acum că ediția s-a încheiat, Ilinca Vandici are alte proiecte pe care abia așteaptă să le prezinte publicului larg. Iată despre ce este vorba:

Citeste si: Ilinca Vandici, mesaj special pentru Ruxi după ce a câștigat marele premiu „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ilinca Vandici, mărturisiri despre planurile pe care le are după „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cu toate că are foarte multe planuri și proiecte pe care abia așteaptă să le pună în aplicare, superba prezentatoare de la Kanal D mărturisește că, după aceste șase luni de competiție, nu își dorește decât să se odihnească și să petreacă mai mult timp cu soțul ei Andrei Neacșu și fiul lor, Zian.

Citeste si: Ilinca Vandici, surprinsă nemachiată! Cum arată chipul prezentatoarei TV/ VIDEO

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici[Sursa foto: Instagram]

Ilinca Vandici este foarte activă pe toate platformele de socializare, astfel că a reușit să adune o comunitate impresionantă de fani. Pe Instagram, de exemplu, prezentatoarea TV se apropie de un milion de urmăritori, semn că este din ce în ce mai apreciată de publicul larg.

Ei bine, pentru acest lucru, diva mărturisește că are în plan mai multe proiecte care se vor desfășura în mediul online, iar fanii sunt extrem de încântați de acest lucru.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

„De obicei încerc să nu îmi fac planuri pe termen foarte lung. Acum doresc să mă odihnesc, să petrec mai mult timp cu familia. În același timp, mă concentrez să dezvolt și alte proiecte pentru mediul online, foarte frumoase și apropiate sufletului meu, despre care abia aștept să vă povestesc, pe care abia aștept să le vedeți și să îmi spuneți ce părere aveți.

Plănuiesc o vacanță la începutul lunii martie și cam atât deocamdată.

Prefer să las lucrurile să mă surprindă, nu să fac planuri foarte multe, pe termen lung.

Ne mai pregătim și de o mare aniversare pentru că, pe 1 martie, Kanal D împlinește 15 ani, vom sărbători cum se cuvine, deja  am filmat câteva lucruri speciale legate de acest moment, alături de colegii mei. Nu îmi vine să cred că s-au scurs atâția ani de când pășeam în această televiziune.

Am trecut printr-o adevărat metamorfoză aici, de la fata blondă, machiată cu verde din belșug, că așa era modă pe atunci, la Ilinca Vandici de astăzi”, a dezvăluit recent Ilinca Vandici.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ilinca Vandici, reacție surpriză după ce i s-a spus că este însărcinată cu al doilea copil: „Pentru mine nu este o veste bună”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Ilinca Vandici și Tibi Clenci, moment unic la "Bravo, ai stil! Celebrities"! Prezentatoarea TV i-a uimit pe toți la final: „Îmi dau demisia, îmi pare rău”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies